Karoline Dyhre Breivang (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Karoline Dyhre Breivang (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Larvik kan bli historiske

Larvik innser at det blir vanskelig å komme seg til finalen i Champions League, men satser på at oppladningen på danskebåten skal gjøre susen.

Se Viborg-Larvik på TV 2 SPORT lørdag kl. 21.10

- Det er veldig deilig å ta båten til Danmark. Da slipper vi hundre mellomlandinger, som er vanlig når vi skal spille kamper i Europa, sier Karoline Dyhre Breivang til tv2sporten.no.

Sammen med lagvenninnene reiste hun sjøveien til lørdagens semifinalemøte med Viborg i Champions League.

- Det er dette vi kjemper for hvert år. Vi har ikke gjort det så bra i Champions League de siste årene, men har vært i finalen i cupvinnercupen.

- Det blir veldig tøft. Viborg er et godt lag og er regjerende mestere, forteller Larvik-profilen.

Vil gå hele veien
Onsdag sikret Larvik seg seriegullet etter 37-23-seier over Nordstrand. Men det ble ingen tid til å feire. Nå har klubben en unik mulighet til å kvalifisere seg til en historisk finale i Champions League.

- Det er dette vi kjemper for hvert år. Vi har ikke gjort det så bra i Champions League de siste årene, men har vært i finalen i cupvinnercupen. Nå ville det vært gøy om vi klarte å gå hele veien i den gjeveste av cupene, mener Dyhre Breivang.

- Det ville i så fall betydd enormt mye, mener Karl Erik Bøhn.

- Da bryter vi en barriere og viser at vi er et av verdens beste håndball-lag. Vi har hatt marginer imot oss før, jeg håper at dette er året da vi skal lykkes, sier Larvik-treneren.

50-50 prosent sjanse
Lørdagens møte i Danmark vises på TV2 Sport. Ei uke senere er det duket for returoppgjør i Larvik Arena.

- Sjansene for at vi skal klare dette er 50-50, mener Bøhn.