Skiboks Volvo limo (Foto: Privat)
Skiboks Volvo limo (Foto: Privat)

Dette har du ikke sett makan til!

Nå er det like før Norges Styggeste Skiboks blir kåret. Her er noen av de beste bidragene!

Den linjelekre Volvo-stasjonsvogn-limoen får virkelig fremhevet sin skjønnhet (ja, det var ironisk), med en skiboks som må gå under navnet "Stuttjukken"!?!

Det er Cecilie som har sendt inn bildet av Volvoen. Under følger ytterligere gode kandidater til førstepremien i kåringen om Norges Styggeste Skiboks.

Juryen sitter for tiden med alle innsendte bidragene, og vinneren får en splitter ny skiboks fra Skiguard!

Designet med linjal?

Skiboks Citroen BX
Skiboks Citroen BX

Citroën BX er vel ikke dén bilen i verden som er kjent for det vakreste designet. Og da kantene og linjalstrekene blir tatt igjen i skiboksen, som i tillegg er i en annen farge - da er lykken fullkommen. Det er Ole Kristian som har sendt inn dette bidraget.

Se sokneprestens utrolig stygge skiboks her!

Passat med problemer

Skiboks passat (Foto: Privat)
Skiboks passat (Foto: Privat)
Skiboks passat åpen (Foto: Privat)
Skiboks passat åpen (Foto: Privat)

Kristian har sendt inn bilde av familiens skiboks. I konkurranse om å bli Norges Styggeste Skiboks vil han fremheve den falmende matte fargen, og det snedige patentet med å bruke en snøkost for å holde lokket åpent - etter at pumpene som egentlig skal gjøre jobben tok kvelden.

Skiboks med sjvung!

Skiboks Suzuki Vitara (Foto: Privat)
Skiboks Suzuki Vitara (Foto: Privat)

Tommy er sønnen i familien. Han er 18 år, og er klar til å ta lappen. men han har sagt til faren sin at han nekter å øvelseskjøre i familiens Suzuki XL-7 hvis ikke han får av skiboksen. Vi i Broom er ikke så sikre på om vi hadde vært like tøffe i en alder av 18, da kjørte vi alt så lenge det hadde ratt og motor!

Les her om den norske skiboks-suksessen!

Patriotisk

Skiboks Toyota (Foto: Privat)
Skiboks Toyota (Foto: Privat)

Det er vel ikke uten et snev av nasjonalfølelse dekorstripene på denne skiboksen ble tegnet. Om skiboksen er stygg eller ikke skal få bli opp til dommerpanelet, men det er ingen tvil om at størrelsen kanskje er noe i overkant. Det ser også ut som om den stakkars Toyotaen har sunket litt ned på demperne å grunn av vekten den er belastet med.

Juryen sitter for tiden med alle de innsendte forslagene, og vi kårer en vinner mandag 12. april!

Se - rød skiboks på blå bil!

Broom Skibokskonk premie
Broom Skibokskonk premie