Vurderer å trappe opp søk etter 31-åring

31-åringen savnet siden torsdag ettermiddag. Vurderer helikoptersøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hordaland politidistrikt og hovedredningssentralen vurderer nå å trappe opp søket etter 31-åringen som ble meldt savnet i går ettermiddag.

Vurderer helikopter

Han ble sist observert i en hytte på Nautesund camping, som ligger ligg ved RV 57 mellom ferjestedet Sløvåg og Duesund, nord i Hordaland, rundt kl. 15.

– Akkurat nå er det en redningsskøyte som søker etter mannen, men vi vurderer å trappe opp søket og sette inn et Sea King helikopter dersom skydekket stiger utover dagen, forteller operasjonsleder Asbjørn Andersen ved Hordaland politidistrikt til tv2nyhetene.no.

I går ettermiddag og i natt var flere båter og Røde Kors med i søket etter mannen. Flere båthavner og andre aktuelle steder ble sjekket ut.

Politiet har arbeidet ut ifra en teori om at mannen forlot campingplassen i en grå Pioner-jolle rundt kl. 16 torsdag ettermiddag.

Søk og etterforskning

Jollen mannen benyttet skal ha flyteelementer som gjør at det er lite trolig at båten har gått ned.

– Samtidig finnes det utrolig mange steder mannen kan ha gått i land. Vi har gjort søk mange steder, men har fremdeles ikke funnet spor etter mannen. I tillegg til å gjøre søk driver vi vanlig etterforskningsarbeid hvor vi utreder steder han kan oppholde seg og kontakter personer han kan ha vært i kontakt med, forteller Andersen.

Politiet vil ikke spekulere i sjansene for å finne mannen i live.