Marianne Aulie
Marianne Aulie

Aune Sand: - Flott med et påskudd til å se Marianne naken

- Jeg lar meg lure hver gang...

Det er duket for dramatikk i Sirkus Sand i kveld, når Aune Sand og Marianne Aulie skal brenne en bil.

- De svakeste man fyker forbi

Aune har valgt seg ut en spesiell bil, som skal ende sine dager i flammenes rov.

- Når vi skal brenne en bil, så skal jeg brenne den vakreste og mest spesielle. Den som noen synes er stygg, men som egentlig er den vakreste av dem alle og sånn er det jo i livet generelt, at det er de svakeste og rareste man bare fyker forbi og som man ikke tar vare på, sier Aune Sand i programmet.

Påskudd til å se Marianne naken

Marianne Aulie stiller lettkledd i stuntet, kun iført kroppsmaling og truse. Det synes Aune er helt perfekt.

- Jeg synes det er så veldig allright hver gang jeg har et påskudd til å se Marianne naken. Da jeg var litt yngre og hadde litt draget og sånn, så fikk jeg muligheten til å spille Ludo med Marianne et par runder, men nå på mine eldre dager er det bare når jeg klarer å lure av henne klærne fordi jeg sier det er viktig å vise rumpa hennes, og det har noe med kunst å gjøre. Den har jo hun gått på, sier Aune.

- Jeg lar meg lure hver gang, ler Marianne.

Protest mot kapitalismen

Stuntet var en protest mot det kapitalistiske forbrukssamfunnet.

- Bilismen er noe av den største forurensningen i verden. Det er en protest mot bilismen og kapitalismen og alt vi ødelegger jordkloden vår med. Nå må vi tilbake til basic. Tilbake til naturen og gi hverandre kjærlighet og nærhet og ikke være så opptatt av at vi skal ha tre biler i garasjen, mener kunstneren.

Stuntet med bilbrannen var det siste duoen gjorde før de satte kursen til galleriåpningen, og kan sees i sin helhet på TV 2 Zebra tirsdag klokka 22.00.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her