IVRIG: Victoria Beckham vil ha en datter (Foto: Davidson/GoffPhotos, © TS)
IVRIG: Victoria Beckham vil ha en datter (Foto: Davidson/GoffPhotos, © TS)

Victoria krever sex fem ganger om dagen

David Beckham får ikke ligge på latsiden selv om han er skadet

David Beckhams «Golden Balls» får kjørt seg på hjemmebane selv om fotballstjernen har tatt en pause fra fotballbanen. Kona Victoria er nemlig besatt av å få en datter, og har ifølge The Sun skjematisert sexlivet.

"Venn av familien"

Ifølge den britiske tabloidavisen har fru Beckham bestemt seg for at hun vil ha en datter i tillegg til sine tre sønner. Derfor har hun oppsøkt rådyre fertilitetsklinikker for å finne ut nøyaktig når hun og David bør ta seg en runde i bingen.

- Victoria er desperat etter å bli gravid og har et tidsskjema over når hun bør ha sex. For David betyr det i bunn og grunn at han må levere varene når det passer henne, sier en venn av familien ifølge The Sun.

Lettet over London-tur

Ifølge den samme kilden hevder avisen at David skal ha trrukket et lettelsens sukk da Victoria måtte på en forretningsreise til London.

David Beckham holder seg for tiden i ro i Los Angeles hvor han må hvile akillessen etter en operasjon og skal ha vært lettet over at også andre kroppsdeler nå får en pause.

Vil spise seg gravid

Utover det svært aktive sexlivet har Victoria også blitt rådet til å legge på seg noen kilo. Hun går angivelig på en fetekur bestående av pasta, brød og poteter for å legge på seg slik at sannsynligheten for at hun skal få en jente vil bli større.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)