MARIA FERNANDEZ løy på tv.
MARIA FERNANDEZ løy på tv.

Løy om TV-sex på «Paradise Hotel»

Og da fikk Paradise-Maria sammenbrudd.

Maria Fernandez og Emil Løvstad hadde tirsdag kveld sex foran hele Norge i Paradise Hotel.

Nå kan « God kveld Norge » avsløre at Maria og Emil løy om TV-sexen til de andre deltakerne. Konsekvensen ble at hele situasjonen ble for mye for Maria, som dagen etter brøt sammen i gråt foran produsenten og TV-teamet.

- Jeg løy til de andre og sa at vi ikke hadde hatt sex. I TV-intervjuet sa jeg også at det ikke hadde skjedd. Men produsenten visste at det hadde skjedd for de har jo kameraer over alt. Først nektet jeg alt, men etter å ha snakket med Arne (produsenten, jorn.anm.) og fikk ta alt på nytt. Da fortalte jeg min versjon av hva som hadde skjedd, sier Maria åpenhjertig til «God kveld Norge».

Mistet kontakten

Maria forteller at det var vanskelig å bære på hemmeligheten inne på Paradise Hotel, men at det var Emil som ville det slik.

- Da vi ga oss med sexen sa Emil at vi ikke skulle snakke om det til noen andre. Jeg gjorde som han sa, men det ble veldig tøft å ikke si noe om det. Det ble en veldig dårlig dag for meg. Jeg hadde ingen å prate med om det. Emil og jeg mistet også litt av kontakten etter at vi hadde sex. Ingen av oss klarte å finne ut hvordan vi skulle få en tone etter å ha gjort det vi gjorde. Jeg måtte ta meg veldig sammen for å komme gjennom intervjuet etter at det hadde skjedd. Det var veldig tungt, sier hun.

Familiens sorte får

Maria har alttid gjort som hun vil, og ser på seg selv som familiens sorte får. Likevel gikk tankene til de hjemme.

- Reaksjoner hjemme spilte også en rolle. Jeg tenkte mye på hva de kom til å si, og det var tungt å bære på. Jeg hadde så mye som foregikk i hodet mitt. Jeg begynte å gråte og det var veldig tøft for meg. Jeg er egentlig ikke en person som har one night stands, men der inne ble det veldig intimt.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)