allergi (Foto: Privat)
allergi (Foto: Privat)

- Giften begynte å spise opp kroppen

Slik så friske Heather Hebbert (53) ut etter å ha prøvd naturmedisin. Hun fikk i seg tre nøtter og havnet på hjerteovervåkningen!

I dag angrer Heather Hebbert på at hun kjøpte naturmedisin fra en healer som ikke klarte å redegjøre for innholdet.

- Det er helt surrealistisk! Jeg er så frisk og rask til vanlig. Det var helt utrolig og en oppvekker da jeg plutselig lå på hjerteovervåkningen, sier Heather til TV 2 hjelper deg.

Har du opplevd noe lignende? Tips oss her!

Vil advare andre

Hun understreker at hun ikke er imot naturmedisin som er godkjent og som man kan få kjøpt i helsebutikker.

- Jeg ønsker ikke å komme med noe angrep mot homeopater, men man må holde seg unna alle som vil selge deg noe der de ikke kan redegjøre for innholdet, slår Heather fast.

Allergisk

Heather Hebbert er til daglig ballettpedagog og avdelingsleder ved Bodø videregående skole. Hun er frisk og har aldri hatt noen andre allergier enn at hun vet at hun kan reagere på giftig eføy som kun finnes i Nord-Amerika, skriver Avisa Nordland.

Heather (Foto: Privat)
Heather (Foto: Privat)

Sa lite om innholdet

Det var da Heather skulle reise på en golfferie til Portugal at hun fikk høre om at en kjent indisk healer var i byen. Heather følte seg litt sliten og håpet å få litt naturmedisin som ville gi henne litt mer energi.

- Han solgte meg noen små plastposer med smånøtter. Jeg stusset over at han ikke kunne redegjøre for innholdet, men han sa at de var fra et tre i Himalaya. Det skulle hjelpe mot stive ledd og få meg til å føle meg mer opplagt, sier Heather.

Brennende utslett

Hun spiste kun tre små nøtter, men reaksjonene lot ikke vente på seg.

- Dagen etter begynte huden først å bli rød og så blå. Det begynte først rundt magen og lårene og utslettet brant som en Sahara-ørken, forklarer Heather.

Hun tok kontakt med legen sin og etter hvert med legevakten.

- De sa at det var en allergisk reaksjon. Men da blir man ofte hoven med en gang, men det gjorde det ikke her. Allmenntilstanden var ok, men utslettet fortsatte å spre seg.

Innlagt på hjerteovervåkningen

Etter en uke hadde utslettet spredt seg til ansiktet og munnen og Heather begynte å hovne opp. Frykten for at hevelsene skulle sperre luftveiene gjorde at hun ble innlagt på sykehuset. Denne gangen ble hun liggende på hjerteovervåkningen der hun var i fem dager.

- Da måtte jeg få adrenalin hele tre ganger for å åpne opp. På ett tidspunkt var hjerteaktiviteten satt ned til 30 slag i minuttet.

Fortsatt sykemeldt

Heather sliter fortsatt med konstant svimmelhet og er sykmeldt ut april. Hun kommer ikke til å ta noe som helst for å få opp energinivået etter denne erfaringen.

Nei, jeg kommer ikke til å prøve noe som helst for å få mer energi – bare frisk luft og trim, fastslår Heather.

- Aldri fått noen klager

Det lyktes ikke TV 2 hjelper deg å komme i kontakt med den utenlandske healeren. Vi viser derfor til kommentaren som han gav til Avisa Nordland.

- Jeg har tusener av av kunder over hele verden og jeg har aldri før fått noen klager. Det denne kunden har kjøpt er ikke mer farlig enn mandler og frukt, sier Pr.dr. Shashikant S.Seth.

Husk TV 2 hjelper deg hver torsdag kl 20.30