Arsene Wenger (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)
Arsene Wenger (Foto: DARREN STAPLES/REUTERS)

Nå vil Wenger handle

Arsene Wenger innrømmer at Arsenal trenger nye spillere i sommer.

Etter å ha blitt rundspilt og ydmyket av Lionel Messi og Barcelona i Mesterligaen, tyder det meste på at Arsenal må gå gjennom nok en sesong uten troféer.

Arsene Wenger har tidligere stolt på at sine egenutviklede talenter kan skaffe klubben titler - men nå gjør franskmannen helomvending.

- Vi må gjøre noe, det er helt sikkert!

Wenger bekrefter nemlig at Arsenal trolig må hente inn 2-3 nye spillere i sommer for å være i stand til å kjempe om troféer neste sesong.

- Vi må gjøre noe
- Vi må gjøre noe, det er helt sikkert, svarer Wenger på spørsmål om han vil hente inn nye spillere i løpet av sommeren.

- Men vi trenger litt tid på å tenke ut hvem vi skal hente, poengterer han overfor Sky Sports.

Wenger minner samtidig om at klubben har flust av talenter i egne rekker. Som bare vil bli bedre og bedre med årene.

- Vi er inne i en fase hvor vi utvikler egne spillere. Walcott er 22; Bendtner er 22; Nasri, Diaby og Denilson er alle enten 22 eller 23. De har vist store kvaliteter, og vil bare bli bedre for hvert år, poengterer han.

- Trenger rutine
Arsenal-bossen innrømmer imidlertid at laget savnet rutine i oppgjøret mot Barca.

- Mye av det vi gjorde var positivt. Vi hadde seks eller sju spillere under 23 år på banen, og vi skapte sjanser. Men vi viste også at vi manglet rutine og erfaring i avgjørende situasjoner, og med tanke på hvor ofte vi mistet ballen, erkjenner han.

Spillere som Wigans Hugo Rodallega, Bordeaux-spissen Marouane Chamakh og Barcelona-stjernen Yaya Toure rapporteres alle å stå på Wengers shoppingliste til sommeren, ifølge «ryktebørsen».

Wenger hyllet Messi etter stortapet. Se intervju her:

411385