Steven Gerrard (Foto: SIMON DAWSON/AP)
Steven Gerrard (Foto: SIMON DAWSON/AP)

Gerrard: - Liverpool er underdogs

Liverpool-kapteinen mener Tottenham og City er fjerdeplassfavoritter.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard innrømmer at de røde nå er underdogs i kampen om fjerdeplassen, som gir plass i mesterligaen neste sesong.

Les også: - Liverpool interessert i Rangers-stortalent

Manchester City og Tottenham er henholdsvis fire og tre poeng foran Liverpool, og har en kamp mindre spilt. I tillegg ligger Aston Villa ett poeng bak, men også Martin O’Neills menn har én kamp til gode på Liverpool.

- Man må se mot lagene over seg, og for øyeblikket er de favoritter og vi underdogs. Men vi skal kjempe til siste slutt. Det var det vi sa da det var seks kamper igjen. Det er greit å si at det går fint dersom vi vinner våre fem siste kamper, men vi må gå ut på matta og vinne dem, heller enn å snakke om det, sier Gerrard til Sky Sports.

- Vi har erfaringen
Han håper Liverpools rutine kan vippe det hele i de rødes favør.

- Det kommer til å bli vanskelig. Vi har erfaringen, og vi håper den blir avgjørende til slutt, sier Gerrard, som innrømmer at helgens uavgjortresultat mot Birmingham var under pari.

- For å gi oss selv en bedre sjanse burde vi tatt maksimalt med poeng mot Birmingham, sier han.

- Endrer seg fra uke til uke
«Captain Fantastic» nekter å gi opp.

- Det kommer til å bli veldig hardt nå, men det man legger merke til er at det endrer seg fra uke til uke i kampen om fjerdeplassen, sier Gerrard.