DanielH VictoriaN 1024 (Foto: God kveld Norge)
DanielH VictoriaN 1024 (Foto: God kveld Norge)

Paradise-Victoria fjernet fyllekjøringsanklager mot Daniel

- Påstandene var kun for å sverte meg.

Det var i forrige uke at Victoria Norrman fra «Paradise Hotel» la ut anklager om at Daniel Hamnes , hennes tidligere romkamerat i reality-serien, hadde kjørt i fylla da hun satt på. Hun hevdet også at han hadde holdt dette skjult for henne.

- Satte mitt og andres liv i fare

«Jeg gikk helt fint inn på Bislett kebab, kjøpte meg en kebab og satt meg inn i bilen til Daniel igjen. Som forresten hadde drukket alkohol uten at jeg visste det og kjørte (DUST!!) og satt mitt og andres liv i fare! Utrolig egoistisk! Men jeg gikk hele trappen opp til leiligheten hans, satt og spiste kebaben min i sofan og gikk å la meg.. HELT SELV!! så er litt morsk på han», skrev Victoria Norrman på sin blogg.

Da Daniel Hamnes røk ut av «Paradise Hotel» etter et jentekomplott, sov Victoria Norrman , som kanskje var den største konspiratøren, over hos ham da episoden gikk. Daniel var svært misfornøyd med at Victoria gikk ut med dette i media, og slo tilbake. I programmet «Showman» kom han også med en del karakteristikker av Victoria som hun følte seg støtt av. Det var i ettertid av dette at fyllekjøringspåstandene kom opp.

Truet med advokat

Daniel Hamnes truet med advokat da han fikk høre om de alvorlige beskyldningene.

- Jeg kommer til å kontakte advokaten min og gå videre med denne saken. Det er dumt at hun gjør det hun gjør nå. Å komme med påstander om at jeg har kjørt i fylla, er helt vilt, og jeg skjønner ikke hvor det kommer fra. Jeg håper hun forstår alvoret i det hun har gjort, for dette kommer jeg til å følge opp, sa 22-åringen til «God kveld Norge» i helga, og understreket at han tar avstand fra fyllekjøring.

Fjernet påstander

Nå har Victoria fjernet påstandene fra sin blogg.

- Er det noe alle deltakerne i «Paradise Hotel» har fått med seg, er det at om det er noen som har mange kontakter og kjenner media, så er det meg. Victoria har nok fått en del reaksjoner, og derfor valgt å fjerne de feilaktige påstandene, sier Daniel til «God kveld Norge».

- For min del er dette nå en sak jeg legger død. Dette var kun ment for å sverte meg, og hun ønsker nok ikke å gå inn i en rettsak som hun uansett vil komme til å tape. Så lenge ikke det kommer noen nye eksplosjoner fra hennes kant, så er jeg ferdig med saken, sier partyfikseren, som ønsker å ha et godt forhold til Victoria i fremtiden, da de muligens skal jobbe sammen i tiden som kommer.

Victoria Norrman har overfor «God kveld Norge» ikke ønsket å kommentere saken ytterligere.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her