Paolo Guerrero (Foto: CHRISTIAN CHARISIUS/REUTERS)
Paolo Guerrero (Foto: CHRISTIAN CHARISIUS/REUTERS)

Rekordbot til flaskekaster Guerrero

Hamburg-spiss Paolo Guerrero har fått den største boten i klubbens historie etter å ha kastet en flaske på en supporter som fornærmet ham.

Dette meldes fra Bundesliga mandag. Størrelsen på boten er ikke gjort kjent, men trolig skal beløpet være på mellom 400.000 og 800.000 kroner. Hamburg-president Bernd Hoffmann begrunner avgjørelsen på følgende måte:

- Det som fikk oss til å falle ned på denne beslutningen var at Paolo har beklaget det som skjedde på det sterkeste, og at han etter fire år i klubben aldri har gjort noe lignende.

Flaskekastingen som forårsaket kjempeboten skjedde da peruanske Guerrero var på vei til spillertunnelen etter at Hamburg skuffet med 0-0 hjemme mot bunnlaget Hannover søndag.

Ifølge Sky Tyskland skal tilskueren ha skreket til Guerrero at han burde reise tilbake dit han kommer fra. Bildene fra samme episode viste at spissen traff supporteren i hodet. Tilskueren skal ikke ha tatt skade av opptrinnet, og anmeldte heller ikke episoden. Etter planen skal Guerrero også unnskylde seg personlig overfor supporteren foran Hamburgs europaligaoppgjør mot Standard Liege førstkommende torsdag.

- Det jeg gjorde var ikke bra i det hele tatt. Det var en stor tabbe, og jeg er veldig lei for det, sa spilleren selv i en utkallelse han ga gjennom klubben. (©NTB)