cc
cc

Vil gi nye bryster til dansk «Paradise»-deltaker

- De ligner mest på et par myggstikk.

- Hvis Claudia bare betaler et symbolsk beløp på 5000 kroner, vil vi sørge for at hun får bryster hun blir fornøyd med. I gjengjeld skal hun gi oss lov til å bruke bilder av henne og navnet sitt i vår markedsføring og på hjemmesiden vår.

Dette sier plastikkirurg Michael Z. Dalgaard til Ekstrabladet.dk.

Han ønsker å gi den danske «Paradise Hotel»-deltakeren Claudia Vanessa Diaz Bak nye bryster, etter at hun selv startet Facebook-aksjonen «Claudia Paradise - STØT Silikonebryster».

Her ber hun gavmidle sjeler gi bort penger slik at hun kan kjøpe seg nye bryster. Realitydeltakeren har nemlig A-cup, og det er verken hun eller de 662 gruppemedlemmene hennes fornøyde med.

Dalgaard vil gi Claudia brystene mot at hun betaler flybilletten fra Danmark til Litauen selv.

- Vi har en toppmoderne og superproff klinikk i Litauen. Selv om den er godt besøkt, vil vi gjerne ekspandere i Danmark og resten av Skandinavia. Men når vi lager reklame for våre produkter - for eksempel bryster - så spør folk oftes om vi kan vise til noen som har fått laget bryster hos oss. Det er her Claudia kommer inn i bildet, sier plastikkirurgen.

- Det høres fantastisk ut

Claudia er strålende fornøyd med tilbudet.

- Det høres fantastisk ut at jeg kan få bryster så billig. Det er absolutt noe jeg skal se på, sier Claudia selv til nettstedet.

Og:

- Det blir spennende å se hva som kommer ut av dette. Kanskje er jeg nærmere målet enn jeg ante. I hvert fall skremmer det meg ikke å bli gjort til et ansikt utad for klinikken, hvis jeg kan stå inne for dens nivå.

Claudia har en rekke ganger klaget sin nød over brystene sine.

- Det eneste med kroppen min som alltid har tynget meg, er de altfor små brystene mine. De ligner mest på et par myggstikk. Det føles feil å gå rundt med puter under BH-en, har hun tidligere uttalt.

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)