Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/AFP)
Steven Gerrard (Foto: IAN KINGTON/AFP)

Torres byttet ut - Ngog spolerte gigantsjanser

Erstatter David Ngog spolerte kjempesjanser da Liverpool bare klarte uavgjort mot Birmingham.

Birmingham - Liverpool 1-1

Ett poeng betyr at veien er enda lenger frem til fjerdeplassen som gir kvalifisering til Mesterligaen. Liverpool har fire poeng opp til Manchester City med én kamp mer spilt - og bare fem kamper igjen å gjøre det på.

Fernando Torres så helt uforstående ut da manager Rafael Benitez vinket ham av banen på stillingen 1-1 i den 65. minutt.

Spolerte gigantsjanser
Erstatter David Ngog spolerte tre store muligheter - den siste på overtid var gigantisk. Ngog kom gjennom alene mot Joe Hart, men avsluttet svakt rett på keeper.

Franskmannen var ikke alene om å sløse med sjansene da Liverpool satte inn offensiven de siste 20 minuttene. Maxi Rodrigues skuslet bort to muligheter.

Spørsmålet er om det hadde blitt uttelling med Torres på banen.

Gerrard tok ansvar
Liverpool klarte bare å spille seg til én eneste mulighet i løpet av de første 45 minuttene, men den var til gjengjeld gigantisk.

Fernando Torres slo presist inn til Maxi Rodrigues som avsluttet på direkten fra fem meter i det 36. spilleminutt. Birmingham-keeper Joe Hart fikk akkurat fingertuppene på den den harde avslutningen, som smalt i tverrliggeren.

Bare to minutter etter pause viste Steven Gerrard hvordan det skal gjøres. Etter å ha tatt en corner fikk kapteien ballen tilbake ute på kanten, lurte av Lee Bowyer og banket ballen i lengste hjørne.

Steven Gerrard (Foto: SIMON DAWSON/AP)
Steven Gerrard (Foto: SIMON DAWSON/AP)

Ni minutter senere slo hjemmelaget tilbake. Liam Ridgewell fikk stå helt alene på bakerste stolpe, og kunne bare spasere ballen i mål.

Liverpool kjørte på siste halvdel av omgangen, men fikk altså ikke uttelling på de mange sjansene.