Bayern sjokkerte Schalke

Med to mål på ett minutt og et tett forsvar med ti mann på banen ble 2-1-seieren sikret.

Franck Ribery (Foto: Michael Sohn/AP)

Seieren gjør at Bayern tar over førsteplassen og dytter nettopp Schalke ned til annenplass.

Gjestene sikret seieren på noen gylne sekunder. Franck Ribery ordnet 1-0 etter en corner, og under minuttet senere var Thomas Muller på plass i feltet og skjøt inn 2-0.

Schalke kom tilbake umiddelbart, men Kevin Kuranyis hodestøt ble bare et trøstemål. For selv ikke da Bayerns Hamil Altintop ble vist i garderoben med to gule kort like før hvilen, klarte aldri Schalke å ta kontroll over kampen.

Stefan Kiessling scoret to ganger da tredjeplasserte Leverkusen tapte 2-3 for Eintracht Frankfurt. Han deler førsteplassen på måljegerlisten med Kuranyi. (©NTB)