Suzann Pettersen (Foto: STEPHEN DUNN/AFP)
Suzann Pettersen (Foto: STEPHEN DUNN/AFP)

Tutta falt på resultatlisten

Suzann Pettersen fikk ingen god start på andre runde i majorturneringen i Rancho Mirage i California fredag.

Den norske jenta som gikk første runde fem under par og tok ledelsen i turneringen, klarte ikke å følge opp det gode spillet innledningsvis fredag. Etter åtte spilte hull lå hun en over par og hadde falt litt på resultatlisten.

Hun innledet med fire hull på par, fikk en birdie på hull nummer fem, men pådro seg en dobbeltbogey på det sjette hullet, og dermed kom hun litt «på hæla».

Karen Stupples og Lorena Ochoa gikk begge andrerunden to under par, og de tok en delt ledelse etter at de kom i mål med 138 slag totalt. Begge ligger seks under par totalt etter to runder.

Dersom Suzann Pettersen skal kunne klare å komme likt med dem, er hun avhengig av å gå den drøye siste halve runden på banen to under par. Dersom Tutta spiller like godt som hun gjorde torsdag, er det ingen umulighet.

Marianne Skarpnord gikk andre runde to over par. Hun ligger åtte over par totalt på de to rundene, og etter alt og dømme må hun finne seg i å se de to siste rundene fra tribunen. Hun har små sjanser for å klare cuten. (©NTB)