Nyheter 
Slik så Lillehammer bilen, en Seat, ut etter den voldsomme kollisjonen med en buss i Nordsetervegen. Foto: Terje Lisødegård, gd.no/ANB
Nyheter Slik så Lillehammer bilen, en Seat, ut etter den voldsomme kollisjonen med en buss i Nordsetervegen. Foto: Terje Lisødegård, gd.no/ANB

Her satt det et lite barn

Slik så vraket ut etter voldsomt sammenstøt mellom personbil og buss.

Ifølge politiet kom personbilen med en Lillehammer-familie på tre nedover Nordsetervegen. Ca. en kilometer ned for Nordseter smalt den inn i en møtende rutebuss på veg oppover. Personbilen traff bussen sidelengs, og ble flerret kraftig opp på venstre side etter å ha tatt tak i bussens venstre fronthjørne.

Sammenstøtet var voldsomt. Personbilen havnet til slutt sidelengs i snøhaugen på sin høyre side. Det skriver gd.no om hendelsen som fant sted tirsdag.

Bussen kunne ikke kjøres

Ifølge politiet har de tre i personbilen bare pådratt seg lettere skader. Alle tre ble kjørt til sykehuset for undersøkelser. Politiet sier det var redningen for barnet at det satt i barnesete på høyre side, heldigvis ikke på venstre.

Ingen i bussen ble skadet i sammenstøtet.

Både brannvesenet, ambulanser og politiet rykket ut til ulykken. Heldigvis satt ingen i personbilen fast. Bussens kvinnelige sjåfør fikk straks hjelp fra sin arbeidsgiver. Det var ikke mulig å kjøre bussen videre fordi lufttrykksystemer og annet ble ødelagt i kollisjonen.

Farlig føre

Falck måtte sende to store kranbiler til stedet for å få berget kjøretøyene vekk.

Det var relativt stor trafikk i Nordsetervegen på ulykkestidspunktet, men politiet tok seg av dirigeringen.

Føret på vegen var svært farlig, med et tykt snø-sørpelag som gjorde det vanskelig å kjøre.

Du kan lese mer om bil og trafikk hos gd.no - klikk her