Christian Grindheim (Foto: Josefsen, Jon Michael/SCANPIX)
Christian Grindheim (Foto: Josefsen, Jon Michael/SCANPIX)

Grindheim: - Haugesund klarer seg!

Christian Grindheim er sikker på at hans tidligere klubb overlever i Tippeligaen.

Heerenveen (TV 2 Sporten): - Jeg har sett alle tre kampene, og syntes de klarer seg bra. Både på og utenfor banen, sier Heerenveen-proffen, som ser mye norsk fotball på TV i Nederland.

- FKH kommer til å overleve ene og alene på at de vil ta mange poeng på hjemmebane. Matten i Haugesund suger krefter, forklarer Grindheim, som også skryter av lagets trener Jostein Grindhaug.

- Han har jeg spilt med, og jeg kjenner ham godt. Han er en person som alltid er i godt humør, og ikke alltid tar ting så seriøst. Det tror jeg FKH som nyopprykket lag kan dra nytte av, sier Grindheim – som også har latt seg imponere av sine tidligere lagkamerater i Vålerenga.

- Medaljekandidat
- De spiller en artig og spennende fotball. Jeg mener VIF nå fremstår som en medaljekandidat, faktisk, sier den tidligere VIF-kapteinen, som dro rett etter at Martin Andresen ble ansatt som spillende trener.

- Martin er verdens snilleste utenfor banen, men han kan få ”det svarte i øynene” på banen når noe går galt. Da skal han ta alt og alle. Det virker som det er mer harmoni i klubben nå. Med kun en rolle fremstår spillergruppen mer avslappet, sier Grindheim, som heller ikke ser noen forsvarskrise for hovedstadsklubben.

- Nei, Stefan Strandberg har virket meget solid i de siste kampene – og klubben har nå tre gode stoppere. Det skal bli gøy å se på VIF fremover, avslutter Grindheim.