Brede Hangeland (Foto: Konstantin Chernichkin/REUTERS)
Brede Hangeland (Foto: Konstantin Chernichkin/REUTERS)

Hangeland irritert tross Fulham-seier

Wolfsburg fikk med seg bortemål i torsdagens Europaliga-kvartfinale.

Fulham - Wolfsburg 2-1:

Craven Cottage/Bergen (TV 2 Sporten): - Vi spilte en god kamp og kom foran 2-0. Da så det veldig bra ut, sier Hangeland til TV 2 Sporten.

Første omgangen i kvartfinaleoppgjøret hjemme mot Wolfsburg bør forbigås i stillhet, men etter hvilen tok kampen av. Etter 59 minutter sendte Bobby Zamora Fulham i ledelsen. Scoringen var hans femte i Europaligaen.

Fire minutter senere avsluttet Damien Duff et strålende angrep og dobler ledelsen til hjemmelaget. Alt så lyst ut, men så vant Alexander Madlung en hodeduell med Brede Hangeland og tyskerne reduserte til 1-2.

- Det er utrolig surt at de scorer helt på slutten der, men kampen under ett var det kanskje fortjent at de fikk et mål. Vi har i hvert fall ledelsen før andre kamp i Tyskland og det skal forhåpentligvis bli tøft å slå oss der borte.

Hangeland var delaktig da Wolfsburg reduserte like før full tid.

- De tok en corner, raskt og vi har ikke helt på alerten på den. Det kom en tanksenter springende inn i feltet som ingen av oss klarte å nå opp i. Selvfølgelig surt når det er så kort tid igjen, men sånn er fotballen, kan ikke dvele for lenge med det, sier Fulham-stopperen.