april
april

Her er tippeligaklubbenes aprilspøker

Overganger, overgangskluss, beslaglagte tribuneplasser, nødkunstgress og naturgress i kunstgresset.

Ikke alle tippeligaklubbene har slått til med aprilspøker på sine nettsider, men sju av klubbene forsøker å lure sine fans på klubbsidene.

Aprilsspøkene til Hønefoss, Kongsvinger, Lillestrøm, Odd, Stabæk, Strømsgodset og Vålerenga kan du sjekke ut nedenfor.

HØNEFOSS:
Søndag spilte Madiou Konate sin første Hønefoss-kamp etter overgangen fra tyrkiske Ankaraspor, etter mye trøbbel med overgangspapirene i Tyrkia.

Hønefoss melder på sine nettsider at nå er det trøbbel i gjære igjen.

«Papirene var undertegnet, og Madiou Konate skulle være spilleklar til kampen mot Lillestrøm sist søndag. Nå påstår det tyrkiske fotballforbundet at personen som har godkjent og skrevet under for det tyrkiske forbundet ikke hadde noen myndighet til å gjøre dette», skriver Hønefoss på sine nettsider.

Tre personer kommenterte saken torsdag morgen.

- Hva skal man si til sånt rot? Dette bør få store følger for det tyrkiske fotballforbundet, skrev Brito.

- Vi bør bryte de diplomatiske forbindelsene med Tyrkia umibbelbart, fortsatte Ivar Gunnar.

Så ble det slutt på kommentarene, etter at «torrarn» påpekte det åpenbare:

- Er det første April i dag sa du?

KONGSVINGER:
Kongsvinger melder på sine nettsider at NFF beslaglegger 80 plasser på felt J under Aalesund- kampen for å få plass til prominente gjester fra Island:

«Alle sesongkortene til felt J blir midlertidig erklært ugyldige mandag 5. april. Norges Fotballforbund viser til Forbundsavtalens § 6:4 og ”ekspropierer anna klubbs tribunefasilitetar i naudverge utan særskilt vederlag”. Innehavere av sesongkort på felt J må derfor belage seg på å se kampen fra ståtribunen bak målet på Ishallsida», skriver kil.no.

Videre skriver KIL at sesongkortinnehaverne må gi beskjed innen kl. 20.00 torsdag kveld, og et de må punge ut med et gebyr på 50 kroner.

LILLESTRØM:
Lillestrøm kan på sine nettsider melde om at Mamdou Diallo (38) gjør et sensasjonelt LSK-comeback.

«Det er nesten ikke til å tro. Få minutter før midnatt signerte kultfiguren Diallo under en tremåneders kontrakt med Sportsklubben», skriver LSK.

«I høst nettet Diallo to ganger da gamle LSK-helter møtte dagens A-lag til kamp i LSK-hallen. Dette gikk tydeligvis ikke upåaktet hen hos LSK-ledelsen.»

- Med utlånet av Fredrik (Gulbrandsen) til Lyn, trenger vi bedre dekning på topp. Diallo blir en meget bra løsning for oss, sier Sportslig leder Torgeir Bjarmann, heter det på LSKs nettsider.

På nettsidene forsøker Bjarmann også å berolige fansen.

«For alle oss som syntes Diallo så litt rund ut i kantene under showkampen i høst kommer Torgeir med disse beroligende ordene»

- Diallo har trent godt siden nyttår og begynner å nærme seg matchvekt. Målinstinktet vil alltid være der så det er jeg ikke bekymret for, forklarer Bjarmann.

ODD:
«Bentley klar for engelsk toppklubb», melder Odd på sine nettsider.

«Kun detaljer gjenstår før Bentley skriver langtidskontrakt med en av de fire store i England. En klausul i kontrakten gjør at nigerianeren går gratis», skriver klubben - som har valgt å berolige fansen i samme artikkel:

«Slapp av, det er selvfølgelig bare kødd. Men det skjønte du med en gang? Eller så du medaljene forsvinne? Sammen med Varden så måtte vi bare dra en liten spøk 1.april», skriver Odd.

Lokalavisen Varden har nemlig en artikkel om at Bentley er klar for Everton, og at klubben får 20 millioner kroner samt en Everton-spiller på lån til sommeren.

STABÆK:
Stabæk melder på sine nettsider at det vokser naturgress inne i Telenor Arena.

«Fylkesagronom Hauk Landsverk forteller at dette er helt spesielt at det gror naturgress inne i en arena med tak, og han har aldri hørt om lignende tilfeller. Likevel har det hele sin logiske forklaring», skriver Stabæk.

- På grunn av Horse Show, og den intense vanningen som har pågått i Telenor Arena, så har det kompostert seg i dekket rester av flis og hesteavføring, og derfor har det begynt å spire vanlig gress. Først trodde vi det var noe galt med dekket, men det er ingen grunn til panikk. Det er Oslo Horse Show sin skyld.

STRØMSGODSET:
Strømsgodset kan på sine nettsider sensasjonelt nok melde om at håndballspilleren Glenn Solberg har skrevet under en kontrakt ut sesongen, slik at klubben kan satse på lange innkast.

«Glenn Solberg er tiltenkt en rolle som innbytter som kan komme inn i sluttminuttene og ta seg av innkastene. Han har allerede i forbindelse med ett par treninger vist at han kan kaste hardt og voldsomt langt på Marienlyst stadion», skriver Godset.

- Vi har en del spillere som sliter med å kunne ta innkast på grunn av problem med skuldrene, forteller Jostein Flo til godset.no. - Og når vi fant ut at Glenn Solberg kunne mer enn bare å spille håndball fant vi ut at dette kunne være noe å se nærmere på.

VÅLERENGA:
Vålerenga melder på sine nettsider at det utføres strakstiltak på grunn av den dårlige matta på Ullevaal.

Derfor blir det umiddelbart lagt kunstgress på Ullevaal.

«Gressteppet på Ullevaal er i svært dårlig forfatning. Etter Vålerengas kamp mot Rosenborg søndag ble det først bestemt at det skal legges nytt gress på deler av banen i løpet av våren, men onsdag kveld fikk Vålerenga beskjed av Ullevaal stadion AS om at gresset ikke kan leveres før i august», skriver Vålerenga.

- Det kunne vi ikke akseptere, sier administrerende direktør i Vålerenga Fotball, Pål Breen, til vif-fotball.no.

«Onsdag kveld satt derfor Vålerenga, Norges Fotballforbund og Ullevaal stadion AS i krisemøte på landskamparenaen. Etter sterkt press fra Vålerenga ble resultatet av møtet at det legges kunstgress på Ullevaal umiddelbart», skriver VIF.

- Det blir et spleiselag mellom Vålerenga, Norges Fotballforbund og Ullevaal stadion AS, der sistnevnte tar den største delen av regningen, sier Breen.

GIKK DU FEM PÅ I DAG? KOM MED DIN NARREHISTORIE I KOMMENTARFELTET UNDER!