Wayne Rooney (Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS)
Wayne Rooney (Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS)

Rooneys skade mindre alvorlig enn ventet

Men United nekter å kommentere hvor mange kamper superspissen går glipp av.

Wayne Rooney har ikke pådratt seg noen alvorlig skade. Det er bare snakk om en liten rift i en sene, melder Manchester United på sine nettsider.

Stjerneangriperen ble skadet i tirsdagens mesterligakamp mot Bayern München, og det var frykt for at det kunne være snakk om en alvorlig skade. Det var til og med snakk om at fotball-VM til sommeren kunne være i fare for den engelske superspissen.

- Veldig fornøyde
Men nå har nærmere undersøkelser avslørt at det ikke er snakk om noe mer alvorlig enn en liten rift i en sene. Det er ikke snakk om verken brudd eller avrivninger i ankelen.

- Jeg kan ikke si annet enn at vi er veldig fornøyde med å kunne meddele at Wayne ikke har pådratt seg et brudd. Den skanningen han har vært gjennom viser at det er snakk om en liten skade, sa en talsmann for den engelske klubben torsdag.

Nekter å si hvor mange kamper
Hvor lenge Rooney blir ute er imidlertid, og onsdagens melding om 14 dager til én måned kan fremdeles vise å bli riktig.

Chelsea-kampen lørdag kommer nok for tidlig, men United vil ikke kommentere hvor mange kamper det er sannsynlig at Rooney vil gå glipp av.

Det vil Sir Alex Ferguson formidle på fredagens pressekonferanse på Carrington.

(©NTB/TV Sporten)