Farmen krangel1
Farmen krangel1

«Farmen»-Eirik: – Det var iskaldt og litt småbrutalt

Eirik følte at Tone Gudrun ville presse ham ut av «Farmen». SE VIDEO

I kveldens «Farmen» havnet de tidligere turtelduene i en voldsom krangel. Eirik Fønstelien og Tone Gudrun Fjalestad er ikke lenger flørtende bestevenner. I kveld ble de plutselig bitre uvenner. Og da «God kveld Norge» arrangerte et møte mellom de to var tonene alt annet en god.

Se det hissige møte i videoen over.

- En kald skulder

- Når det gjelder krangler med Tone, har jeg backet litt ut. Bare sagt: «Nei, nei, nei. Vil ikke snakke om det». Så jeg viste henne bare en kald skulder og ferdig med det, forklarer Eirik om krangelen inne på gården.

På TV får man inntrykk at krangelen bare handler om at Tone Gudrun har snakket nedsettende om Eirik og kritisert ham bak hans rygg. Men i virkeligheten var det verre. Eirik var sikker på at Tone Gudrun prøvde å presse ham ut av «Farmen» og da svarte han på tiltale.

- Litt småbrutalt

- Da det var som verst, skulle jeg ha Tone ut. Da var det iskaldt og litt småbrutalt. Jeg følte jeg ikke kunne ha tillitt til deg mer. At du prøvde å få meg ut av Farmen slik at jeg skulle velge deg som storbonde, sier han henvendt til Tone Gudrun.

- Men var det slik? spør Tone.

- Det føler jeg, sier Eirik.

- Du føler det fortsatt?

- Jeg har ikke snakket med deg i ettertid. Men ja, jeg gjør det, sier Eirik tydelig irritert.

- Ikke forelsket

Krangelen mellom Eirik og Tone Gudrun bunnet også i at de ble mer og mer sure på hverandre inne på gården. Tone Gudrun benekter at dette var fordi hun var forelsket og han ikke gjengjeldte følelsene hennes.

- Jeg var ikke forelsket i Eirik. Den interessen la seg når han var litt trøtt og sulten. Da viste han sider jeg ikke satt sånn pris på, sier Tone.

- Det har jo vært sider med deg også som har vært litt spesielle. Vi har begge hatt våre sider. Det var ikke bare meg, sier Eirik.

- For all del; jeg vet at jeg kan være slitsom når jeg er trøtt og sulten, innrømmer Tone.

- Eirik mer strateg

Eirik mener at Tone Gudrun kjørte et taktisk løp mot ham, men det benekter Tone Gudrun:

- Jeg føler at Eirik var mer en strateg og taktiker enn meg. Jeg angrer i dag på at jeg la mer personen Tone i oppførselen min der inne enn at jeg kjørte spillet, sier hun.

Se «Farmen» på TV 2 lørdag kl. 20.00

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)