Arsene Wenger (Foto: TOM HEVEZI/AP)
Arsene Wenger (Foto: TOM HEVEZI/AP)

- 40 prosents sjanse for at Fabregas spiller

- Ville ikke spilt om kampen var i dag, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

Følg Arsenal - Barcelona i vårt livesenter onsdag kl. 20.45

Det store spørsmålstegnet før gigantmøtet mellom Arsenal og Barcelona er om Cesc Fabregas blir spilleklar. Spanjolen pådro seg en kneskade i helgens kamp mot Birmingham.

Arsène Wenger tror det er 40 prosents sjanse for at Cesc Fabregas spiller i morgen.

- Han kom ikke på trening i dag fordi han ikke er frisk nok til å spille. Vi gir oss selv 24 timer til, og vil vurdere situasjonen i morgen. Men i dag ville han ikke vært tilgjengelig, sier Wenger til Sky Sports.

- Ville du normalt avskrevet en spiller som ikke trener dagen før kamp?

- Ville ikke spilt i dag
- Har han full kapasitet i morgen vil jeg la ham spille. Noen ganger vil du ikke gamble, for 24 timer ekstra kan hjelpe. Det som var viktig for ham var at han ikke fikk et nytt spark på kneet. Men hadde kampen vært i dag, ville han ikke spilt.

- Han er en veldig viktig spiller for oss, selvsagt. Det viser han i hver eneste kamp. Sjefen tar beslutningen i morgen om han vil spille eller ikke, sier stopper Thomas Vermaelen.

Se intervju med Wenger og Vermaelen i videovinduet over!

Arsène Wenger garanterer en underholdende kamp på Emirates.

- Sist gang vi spilte mot Barcelona var i finalen, da handlet det om én kamp. Denne gangen vil taktikken spille en større rolle. Men det er to spillende lag som går for å vinne - du vil aldri se en kjedelig kamp mellom to slike lag.