Farmen Siljegråt2
Farmen Siljegråt2

Her begynner «Farmen»-Silje å gråte

- Det rant over for meg. Tårene strømmet på.

«Farmen»-deltager Silje Trosten Johnsen har tidligere uttalt at hun føler at hun er fremstilt ensidig og følelseskaldt i realityserien. Men onsdag kveld får du se en helt annen side av Silje.

Hun bryter sammen i gråt når hun får brev hjemmefra.

- Tårene strømmet

- Jeg kjente at tårene bare strømmet på da jeg leste brevet fra lillebroren min. Min overlevelsesstrategi på «Farmen» var å stenge ute kjæreste og familie. Ikke kjenne på savnet etter dem. Det kan fort bli en vond sirkel, sier Silje, som har stefaren Leif Birger Mækinen med seg på «Farmen».

Moren, kjæresten og lillebroren er på utsiden.

- Følt på savnet

- Da jeg åpnet brevene, så fikk jeg endelig følt på savnet etter dem. Det kom veldig tett på at det eksisterer en verden utenfor «Farmen». At det finnes mennesker som savner deg der ute. Da jeg åpnet litt opp for savnet som jeg hadde sperret ute i fem uker, ble det veldig sterkt. Det var spesielt å lese alt det fine de skrev.

- Rant det over for meg

For Silje var det et brev som var spesielt sterkt:

- Lillebroren min skrev at han var veldig stolt av meg. Han skrev at var det en som kunne klare å være på «Farmen», så var det meg med min psykiske styrke. Da jeg leste alt det fine han hadde skrevet, rant det over for meg, sier hun.

- Klare meg fint

Silje forsto etter å ha lest brevene at hun kunne føle litt på savnet. Og også bruke brevene når hun havnet i konflikter eller ble lei gårdslivet.

- Etter fem uker på gården forsto jeg at jeg ville klare meg fint. Derfor kunne jeg føle litt på savnet. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg leste de brevene. Hver gang jeg skulle flykte litt fra «Farmen»-bobla tok jeg frem disse brevene, sier Silje Trosten Johnsen.

Se «Farmen» på TV 2 klokken 20.00

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)