RETT FRA LEVRA: Det kom ingen billige uunnskyldninger fra James Collins etter Villas kollaps mot Chelsea. (Foto: Geoff Caddick/AFP)
RETT FRA LEVRA: Det kom ingen billige uunnskyldninger fra James Collins etter Villas kollaps mot Chelsea. (Foto: Geoff Caddick/AFP)

Villa-stjerne: - Jeg skjemmes over å kalle meg fotballspiller

James Collins med brutalt ærlig twittermelding etter ydmykelsen mot Chelsea.

Chelsea viste ingen nåde og nedsablet Aston Villa med stygge 7-1 hjemme på Stamford Bridge lørdag.

Frank Lampard scoret fire av målene for Chelseas, mens John Carew scoret Villas mål før han gikk av banen med skade.

Les også: Carew frykter skadeavbrekk
Les også: Lampard med fire mål mot Villa

Villa-stopper James Collins var alt annet enn fornøyd etter totalslakten, og ber om unnskyldning med følgende brutalt ærlige melding:

- Beklager så mye til alle Villa-fans etter den grusomme forestillingen, jeg skjemmes over å kalle meg selv fotballspiller etter det tullet...sorry, skriver Collins på Twitter.

- En tøff leksjon
Før kampen mot Chelsea hadde Villa sammen med Manchester United sluppet inn færrest mål denne sesongen.

- Det var en tøff leksjon. Vi har ikke sluppet inn så mye denne sesongen, men i dag ble vi banket, sier Villa-manager Martin O'Neill til Birmingham Mail.

Han utfordrer nå spillerne sine til å slå tilbake, for Villa møter snart Chelsea på nytt - i semifinalen i FA-cupen.

- Vi har samme motstand om fjorten dager, og da må vi gjøre det mye bedre. Jeg så ikke dette komme til pause, selv om vi slapp inn et mål på straffe mot slutten av omgangen var vi med i kampen, sier O'Neill. Chelsea ledet bare 2-1 til pause.

- Ville ikke holdt til 44. plass
- Vi må kjempe oss tilbake, og det har vi planer om. Men vi må sette noen ting i perspektiv, vi ble ble grundig slått av et lag med topp kvalitet, sier O'Neill, og legger til:

- Men fra vårt ståsted var det ikke godt nok med. Med tanke på å avslutte på fjerdeplassen? Den forestillingen ville ikke holdt til 44. plass, sier O'Neill.