Dimitar Berbatov (Foto: Tim Hales/AP)
Dimitar Berbatov (Foto: Tim Hales/AP)
United jubel (Foto: Tim Hales/AP)
United jubel (Foto: Tim Hales/AP)

United tilbake på topp

Scoret fire mot Bolton og svarte på Chelseas storseier.

Bolton - Manchester United 0-4

Chelsea fikk kun låne førsteplassen i Premier League i noen timer, for Manchester United virket fast bestemt på å ta tilbake ledelsen i kveldskampen mot Bolton.

Men til tross for sultne djevler på besøk holdt hjemmelaget stand i godt over en halvtime. Så var det bom stopp.

Nok et selvmål i favør United
Jlloyd Samuel forsøkte å klarere et innlegg fra Ryan Giggs, men endte i stedet opp med å score et av de mest bisarre selvmålene som er scoret på Reebok Stadium.

Forsvarsspilleren møtte innlegget med innsiden av foten på bakerste stolpe og plasserte den kontant i motsatt hjørne. Samuel kunne ikke gjøre annet enn å ta seg fortvilet til hodet mens de røde jublet som besatt etterpå.

Alex Ferguson (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)
Alex Ferguson (Foto: PHIL NOBLE/REUTERS)

Dobbel Berbatov
United-maskineriet fortsatte å kverne etter hvilen. Først la Dimitar Berbatov på til 2-0 i det 69. minutt, før han scoret sitt 12. for sesongen snaut ti minutter senere.

Dermed overtok han andreplassen blant United-spillerne mest flest mål denne sesongen - bak Wayne Rooney, men foran andre lags spillere som har notert seg for til sammen 11 selvmål så langt etter Samuels ulykksalige inngripen.

Rooney var på forhånd ventet å starte etter å ha vært plaget med en kneskade, men var verken på banen eller benken for United.

Mot slutten av kampen var det sluttkjørt for Bolton og innbytter Darron Gibson kunne fastsette sluttresultatet til 4-0 - bare minuttet etter at han kom inn for Darren Fletcher.

Slik ser toppen av Premier League ut etter 32 kamper:

Plassering Lag Poeng Plussmål
1. Manchester United 72 51
2. Chelsea 71 53
3. Arsenal 68 40