ABBAs Björn Ulveus ser ikke lenger bort i fra at ABBA kan opptre sammen igjen. Det står i stor kontrast til tidligere uttalelser fra band medlemmene.
ABBAs Björn Ulveus ser ikke lenger bort i fra at ABBA kan opptre sammen igjen. Det står i stor kontrast til tidligere uttalelser fra band medlemmene.

ABBA kan gjenforenes

Mange har ønsket å se dem sammen på scenen igjen, nå kan det skje.

Hver gang gruppens medlemmer har blitt spurt om de noen gang vil gjenforenes har svaret vært et klart nei, og de har nektet for at en gjenforening kunne være aktuelt. Nå ser det der i mot ut til at Benny Andersson, Björn Ulveus, Anni-Frid Lyndstad og Agnetha Fältskog har kommet på bedre tanker. Da Benny fikk spørsmål om gruppen kunne komme til å gjenforenes i en eksklusiv opptreden hadde pipa fått en annen lyd.

- Ja, hvorfor ikke. Jeg vet ikke om jentene synger fortsatt. Jeg vet at Frida nylig var i studio. Hvis du kan synge, kan du synge. Det er ingen dårlig idé, sier han ifølge Bang Showbiz.

Hatet ABBA-tiden

Björn og Benny har beholdt et nært vennskap og musikalsk samarbeid siden gruppen ble oppløst på 80-tallet, men damene har holdt seg unna rampelyset. Agnetha var så lei av showbiz-livet at hun har uttalt at hun hatet tiden i bandet. Hennes eks-mann Benny mener det ikke henger sammen med hans oppfatning av henne på den tiden.

- Hun virket ikke ulykkelig den gangen. Det er rart hvordan historien noen ganger blir omskrevet for så å bli sannheten, sier han i et intervju med «The Times».

God stemning

Han tror at folks oppfating av fortiden forandrer seg, og at det er derfor så mange fans ønsker å se ABBA sammen igjen.

- Det dreier seg ikke bare om mennesker som vil høre sangene. Det har å gjøre med at folk ønsker å være4 i en stemning som er fiktiv. En stemning som ABBA representerte, men som ikke er ankret i virkeligheten.

Men en gjenforening med ABBA er likevel mer realistisk enn noen gang - selvom det kun vil dreie seg om en opptreden.

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)