Volvo XC60
Volvo XC60

Dag 10 Den svenske design-SUV-en

STOR SUV-KÅRING: Volvo XC60 tar de mykere verdiene på alvor, derfor er den nominert til tittelen Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Broom kårer Drømme-SUV-en på påskefjellet, og du kan være med å stemme! Hver dag i hele påsken pressenterer vi en ny, av i alt 10 kandidater. Den tiende nominerte til denne tittelen er: Volvo XC60!

Det har skjedd mye med Volvo siden de lagde verdens sikreste biler, og designet kun ved bruk av linjal (les: 240.) Volvo har blitt "in", urbant og moteriktig. Noen vil si at de har kjørt seg litt vill, andre vil mene at dette er den eneste veien å velge.

Mykere

Det Volvo i hvert fall har gjort er å introdusere femininitet i en verden av macho-SUV-er i premiumklassen. At XC90 kapret mange kunder som følge av at den prioriterte mykere (vikigere?) verdier som barn, og sikkerhet - i stedet for flest antall eksosrør - det er sikkert.

Volvo XC60 fortsetter denne litt myke tradisjonen. Det er skandinavisk design. Det er mye verdier som sikkerhet i sentrum. Og det er også gjort en bevisst dreining mot unge, urbane mennesker med en aktiv livstil.

Design

XC60 er en ren city-SUV uten terrengambisjoner, men tar deg allikevel lett opp den siste kneika til hytta. Den sier status, uten å være prangende, og med sitt skandinaviske designinteriør - så er den et luftig og lett sted å være.

Volvo har et sterkt varemerke i Norge. Med sitt lekre ytre og sitt gode indre så er XC60 en drømme-SUV for mange - kanskje også deg? Derfor er den nominert til kåringen: Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Les testen av Volvo XC60 her!

Hva drømmer du om å kjøre til påskefjellet? Under kan du avgi din stemme!

3169894