BMW X6M
BMW X6M

MMMonster-SUV-en

BMW X6 snur opp ned på SUV-begrepet. Elsk-hat-følelsene gjør at den er nominert til kåringen Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Broom kårer Drømme-SUV-en på påskefjellet, og du kan være med å stemme! Hver dag i hele påsken pressenterer vi en ny, av i alt ti kandidater. Den andre nominerte til denne tittelen er: BMW X6!

Det var under Detroit-messa i 2008 at BMW ga resten av bilverden et enormt hakeslepp! SUV og coupé har ikke blitt kombinert på alvor siden AMCs banebrytende eksperimenter på 1970- og 1980-tallet.

Les om bestefaren til BMW X6 her!

BMW X6 er på mange måter et barn av de ekstreme oppgangstidene før finanskrisa. En stor firehjulstrekker som gjør seg politisk ukorrekt ved å kombinere høyt forbruk med liten praktisk nytte. Coupé-formen gjør at plassen er sterkt begrenset i forhold til plattform-bror X5.

Må mene noe om

Men X6 er samtidig noe nytt i en bilverden av konformiteter. Selv kultursnobbene på Grünerløkka i Oslo klarer ikke å unngå å snu seg etter denne bilen (selvopplevd.)

Drivverket består av BMW sitt meget gode xDrive, og de sterkeste motoralternativene kunne blitt brukt i passasjerskip.

BMW X6 er en omdiskutert SUV som man må mene noe om, derfor er den nominert til kåringen: Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Les om prøvekjøring av BMW X6M her!

Hva drømmer du om å kjøre til påskefjellet? Under kan du avgi din stemme!

3169894