Cecilie Leganger (Foto: Sabroe, Liselotte/Scanpix)
Cecilie Leganger (Foto: Sabroe, Liselotte/Scanpix)

Leganger vurderer Byåsen-tilbud

Toppkeeper Cecilie Leganger kan havne i Byåsen. Både de og Larvik står klare nå som FC København er i full oppløsning.

– Hun har et helt konkret tilbud fra oss, som det er en stund siden hun har fått, bekrefter daglig leder Torbjørn Balstad overfor Adresseavisen.

Trønderne har vært i samtaler med håndballkeeperens rådgiver Oddvar Bjørnestad.

– Jeg snakket med Bjørnestad i kveld (onsdag), og han bekreftet at vi i høyeste grad fortsatt er med i vurderingene til Leganger. De er veldig fornøyd med det vi har lagt fram for dem. Leganger vurderer noen meget lukrative tilbud som ligger skyhøyt over oss økonomisk, men det er også mange som skal være forkastet, sier styreleder Svein O. Balstad.

- Vi har lagt fram en skisse og er i bra dialog. Jeg mener vi har et bra lag, godt miljø, og kan tilby gode betingelser. Jeg tror vi har gode muligheter, sportssjef i Larvik Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Sporten.

Ettersom Leganger er medisinstudent vil en overgang til Byåsen passe fint med en planlagt masteroppgave i løpet av 2011. Det kan skje ved NTNU i Trondheim.

– Jeg har forstått det sånn at vi scorer bra på utdannelse, sier Byåsen-lederen.

– Leganger er vårt førstevalg. Vi betrakter henne som verdens beste keeper, og det ville vært et skup for oss. Hun er en institusjon, sier Balstad.

Hennes rådgiver Oddvar Bjørnestad har ikke besvart henvendelsene fra Adresseavisen. (©NTB)