Lurt_av_karlsen
Lurt_av_karlsen

«Lurt»-skuespiller ville trøste Chand

- Det var rett og slett litt stygt, sier skuespiller Rolluf Dunsæd.

Den plateaktuelle «X Factor»-vinneren Chand Torsvik er på vei i taxi for å møte VG til et intervju.

Ekstremt ubehagelig taxitur

På veien plukker taxisjåføren opp tre frilynte venninner som er svært nysgjerrige på hva den litt blyge Chand mener og tenker om sex.

Den ubehagelige taxituren når et klimaks når bilen nesten kolliderer med en begravelsesbil. Kisten faller ut, og skandalen er et faktum. Kan Chand gjøre det godt igjen for gravfølget i sorg?

Chand gjorde sterkt inntrykk

Rolluf Dunsæd spiller mannen som nettopp har mistet sin bror og som han står fortvilet og ser på kisten som nå ligger midt i veien når Chand kommer for å sjekke hva som har skjedd. Når Rolluf skal oppsummere «Lurt av Karlsen»-innspillingen trekker han frem nettopp lureriet mot Chand som noe av det han husker best.

- Jeg lurte på om jeg skulle få moralske betenkeligheter ved å lure når det er drøyt. Du ser de er et vrak av følelser, sjokk, opprevet. Rett og slett litt stygt, men jeg synes det hele har vært veldig balansert, vi stopper før de trenger psykolog, sier han til tv2underholdning.no.

- Da vi gjorde Chand så jeg hvor utrolig opprevet og frynsete. Da tenkte jeg virkelig: «Nå er jeg slem med deg!». Der synes jeg på en måte at vi virkelig tok ut det drøyeste.

Se plottet mot Chand her.

Ville gjerne trøste

Dermed var det en lettelse å avsløre spøken for en skjelven Chand.

- Jeg ville trøste ham litt! Men han sa han måtte komme seg litt alene, så han ble stående en stund i en grøft. Han var nok sikkert irritert på kompisen og Jan Fredrik! smiler Rolluf og legger til:

- Han gikk igjennom en prosess i etterkant, jeg ønsket nesten at vi ikke skulle si at det var tull og at han skulle føle seg så lurt. Han gjorde jo så fin jobb, smiler Rolluf.

Denne uken blir også Tone Damli Aaberge lurt trill rundt av Karlsen.

Her ser du hvordan hun skal lures.

Les mer: Her knekker Tone Damli Aaberge sammen

Se «Lurt av Karlsen» med Chand og Tone Damli Aaberge Skjærtorsdag klokken 20.00