Gyda Bloch Thorsen
Gyda Bloch Thorsen

Nå vil Danse-Gyda bli TV-dommer

- Det hadde vært kult å være dommer i «Skal vi danse».

Gyda Bloch Thorsen har vært med i alle fem sesongene av «Skal vi danse» på TV 2.

Tidligere i år kunne «God kveld Norge» fortelle at den vakre danseren hadde født en liten gutt. Lille Julian kom til verden etter en dramatisk fødsel som varte i hele 17 timer. Stolt pappa er Brann-spilleren Bjørnar Holmvik.

(Saken fortsetter under bildet)

Gyda-Bloch-Thorsen
Gyda-Bloch-Thorsen

Vil tilbake i form

Den lille familien er bosatt i Bergen , og Gyda har bestemt seg for å legge karrieren på is de kommende månedene. Men «Skal vi danse» frister.

- Nå har jeg vært med i alle sesongene av «Skal vi danse». De har lokket med at jeg kan bli med å komme tilbake i form. Du har tidligere deltakere som Mona Grudt og Susann Goksør Bjerkrheim som akkurat hadde født og kom tilbake og var superfit, flotte og fine i formen.

For lang reisevei

Men allikevel kan det se ut som at neste sesong av den populære TV-konkurransen går uten Gyda på parketten.

- Nå bor vi i Bergen og «Skal vi danse» er i Oslo. Jeg flyttet jo hit på grunn av Bjørnar. Hadde vi bodd i Oslo hadde saken vært helt annerledes.

Samboeren er enig.

- Hvis Gyda skal være med må hun ta med seg minsten til Oslo og på trening. Det blir ikke optimalt for noen av dem og ikke dansepartneren hennes heller. Men det er jobben til Gyda og hun må bestemme dette selv, poengterer han.

Vil bli dommer

I stedet åpner vakre Gyda nå for å bli dommer i «Skal vi danse», sammen med Tor Fløysvik og de andre vi kjenner fra tidligere år.

- Det hadde vært kult å være dommer. Det tar ikke så mye tid og det går ikke ut over min situasjon eller dansepartneren siden jeg har et barn. Det er absolutt en rolle jeg kunne hatt lyst på, smiler Gyda.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)