Simon Fjeld Mengaaen farmen 2010
Simon Fjeld Mengaaen farmen 2010

Derfor sviktet Simon Farmen-kjæresten

Simon setter taktikk høyere enn hevnlyst i «Farmen».

Under kveldens episode av «Farmen» avslørte Simon Fjeld Mengaaen at han velger Tore W. Arvesen som førstekjempe.

Etter at Karin Jonassen måtte forlate «Farmen» lørdag, var Simon fast bestemt på at det skulle taes hevn på vegne av Farmen-kjæresten og hennes krangel med Silje Trosten Johnsen .

Karin har hevdet at Silje bevisst splittet henne og venninnen Tone Gudrun Fjalestad . Silje derimot, mener at Karin dolket Tone Gudrun i ryggen. Karin selv er overbevist om at hun var offer for et manipulerende og skittent spill fra Siljes side.

Med dette friskt i minne hadde Simon nesten bestemt seg.

- Der og da gikk det veldig mange tanker rundt i hodet på meg. Først bestemte jeg meg nesten for å velge Silje. Jeg var fast bestemt på å ta hevn for det som skjedde med Karin, sier Simon Fjeld Mengaaen til «God kveld Norge».

Vanskelig valg

Simon forteller at valget var vanskelig og tok lang tid.

- Jeg brukte egentlig hele uka på å bestemme meg. Jeg grublet mye frem og tilbake, det var mange faktorer for og i mot. Det var veldig fifty-fifty, og denne gangen endte det sånn, sier han.

Tenker taktisk

Ved å velge Tore føler 21-åringen at han har gjort et mer taktisk valg.

- Ved å velge Tore legger jeg opp til litt forvirring. Hvis jeg hadde valgt Silje føler jeg at det hadde blitt veldig åpenlyst og at de andre deltakerne ville lest meg som en åpen bok.

- Hva synes Karin om valget ditt?

- Nå i ettertid har hun forståelse for det. Hun hadde nok ønsket Silje i første omgang, men nå i ettertid ser hun nok at det var det beste. Det er ikke så lett som det ser ut å ta de valgene, sier han.

- Angret du etter at du valgte å ikke ta hevn for Karin?

- Nei. Jeg var trygg på at det vil komme en ny sjanse til å få ut Silje etter dette, sier Simon Fjeld Mengaaen til «God kveld Norge».

Se «God kveld Norge» lørdag klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge»TV 2 Play
På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)