Paul Scholes (Foto: Jon Super/AP)
Paul Scholes (Foto: Jon Super/AP)

Scholes tror United vinner på rutinen

Men tror Manchester United må vinne resten av kampene.

Etter at Chelsea snublet mot Blackburn er det Manchester United som er i førersetet for første gang denne sesongen.

Syv runder før slutt har de regjerende mesterne to poeng ned til Arsenal og fire til Chelsea, som har én kamp mindre spilt.

- Jeg liker å tenke at vi har de rette spillerne. Folk som har vært med på det før og vet hvor tøft det kan være å vinne serien, sier Paul Scholes ifølge Daily Express.

Erfaringen kan avgjøre
35-åringen kan ta sin tiende Premier League-tittel med United, og den fjerde på rad denne sesongen. Nettopp det at klubben har flere spillere med ligagullmedaljer enn rivalene, tror han kan avgjøre.

- Dersom du ikke har vunnet serien er du desperat etter å klare det. Omvendt så vil du ikke stoppe når du først har klart det. Kanskje vil den erfaringen hjelpe oss, fordi vi vet hva som trengs for å vinne, sier Scholes.

Midtbaneveteranen tror imidlertid ikke klubben har råd til et eneste feilskjær.

- Kampen mot Chelsea på Old Trafford neste uke blir utrolig, og vi må vinne den, men det er ikke den eneste viktige kampen. For å sikre oss tittelen vil vi nok måtte vinne alle kampene. Det er en tøff oppgave, men vi kan klare det.

Vil vinne mest
Dersom United klarer å sikre seg seriemesterskapet vil de bryte to rekorder.

Nå deler klubben rekorden for antall seriemesterskap med 18 med Liverpool. I tillegg kan United bli de første til å ta fire titler på rad.

- Klubben er her for å bryte rekorder og sette standarden, så alt vi vil er å få fire på rad. Det vil være en enorm prestasjon å ha vunnet flest seriemesterskap i engelsk fotball, sier Darren Fletcher.