Roberto Mancini, Harry Redknapp og Martin O'Neill (Foto: OLLY GREENWOOD/AFP)
Roberto Mancini, Harry Redknapp og Martin O'Neill (Foto: OLLY GREENWOOD/AFP)

Knallhard kamp om Mesterliga-plassen

Se hva Martin O'Neill, Harry Redknapp og Roberto Mancini tror om innspurten i Premier League.

Etter at Liverpool tapte for Manchester United sakket de røde enda mer akterut i kampen om å sikre fjerdeplassen i Premier League.

Den plassen gir som kjent Mesterliga-kvalifisering til neste sesong, og for øyeblikket er det Tottenham som innehar den, men Manchester City er to poeng bak med én kamp mindre spilt.

Spår mange overraskelser
Samtidig jager Aston Villa bakfra med én kamp mindre spilt enn Spurs og fem færre poeng. Mellom City og Villa befinner Liverpool seg med fire poeng etter Spurs og én kamp mer spilt enn tabellnaboene City og Villa.

- Hvem som helst av oss fire kan ta fjerdeplassen, og hvem som helst kan bli nummer syv. Så tett er det, men vi er med, mener Tottenham-manager Harry Redknapp.

Se lengre invervju med Redknapp i TV 2 Play.

For nest etter fjerdeplassen er det kampen om Europaliga-spill som gjelder. Lag nummer fem og seks er også sikret tur til kontinentet neste sesong.

- Det kommer til å bli mange overraskelser. Det å vinne Premier League-kamper er utrolig vanskelig, mener Aston Villa-manager Martin O'Neill.

Se intervju med Aston Villa-manageren i TV 2 Play.

- Jeg vil ikke skrive av noen - heller ikke Liverpool. Folk gjør det, men jeg tror de har en god sjanse. Jeg så på terminlista deres i går, de har et bra kampprogram igjen, sier Redknapp.

- Liverpool har en sjanse
Heller ikke i City-leiren vil man avskrive scouserne.

- Liverpool er et sterkt lag med en god manager. Jeg tror vi må slåss med Aston Villa, Tottenham og Liverpool. Jeg tror fortsatt Liverpool har en sjanse, mener Roberto Mancini.

Se intervjuet med Mancini om innspurten i TV 2 Play.

City-manageren kan finne trøst i at Tottenham har det definitivt tøffeste kampprogrammet på papiret.

Se terminlista for innspurten i Premier League i altomfotball.no.

- Vi har noen tøffe kamper igjen, med Chelsea, Manchester United og Arsenal. Vi har Sunderland og Manchester City, så vi har det tøffeste kampprogrammet, men vi har spilt virkelig bra og må bare fortsette å gjøre det, sier Harry Redknapp som kan se tilbake på fire strake seiere i Premier League.

- Avgjøres i siste runde
«'Arrys» gutter vil også spille en helt avgjørende rolle i tittelkampen siden de møter alle de tre øverste lagene.

- Jeg vil ikke spå. Arsenal har det beste kampprogrammet, men det er så jevnt at hva som helst kan skje. Det blir ikke avgjort før siste kamp, mener Redknapp.

Både Villa og City skal i aksjon onsdag. Villa mot Sunderland på hjemmebane, mens City får besøk av formlaget Everton.

- Vi håper alltid at de andre lagene taper, men det er viktigst at vi gjør vår jobb bra, sier Roberto Mancini.