Joe Cole  (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)
Joe Cole (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)

- Joe Cole forlater trolig Chelsea

Joe Coles kontraktsforhandlinger med Chelsea har strandet. Nå kan han forlate klubben i sommer.

Joe Cole har lenge forhandlet med Chelsea om en ny kontrakt.

Men nå forteller Cole selv at kontraktsforhandlingene med London-klubben har brutt sammen, og at det trolig blir klubbskifte til sommeren - om partene ikke gjenopptar samtalene.

- Jeg har aldri snakket offentlig om kontraktsforhandlinger tidligere. Og jeg mener at slike forhandlinger ikke skal gjennomføres midt i sesongen. Men denne gang er det annerledes. Vi kommer bare ikke til enighet, og det er frustrerende. For øyeblikket ligger det ikke et tilbud på bordet, sier Joe Cole til The Sun.

Flere klubber interessert
Klubber som Manchester City, Liverpool og Tottenham skal alle være interessert i å hente Joe Cole til sommeren. Lykkes ikke 28-åringen med å bli enig med Chelsea om en forlengelse, kan han gå gratis til en ny klubb som Bosman-spiller.

- Jeg håper fremdeles at vi kan snakke sammen om en ny kontrakt til sommeren, sier han om eventuelt nye forhandlinger med Chelsea.

Kan forlate klubben
Coles nåværende kontrakt med Chelsea går ut 30. juni. London-klubben har varslet en «opprydning» i stallen til sommeren. Cole kan derfor være en av spillerne klubben skal være villig til å gi slipp på for å få plass til nye ansikt i troppen.

Den offensive midtbanespilleren har denne sesongen slitt med å spille seg til fast plass i Carlo Ancelottis startoppstilling.