Roy Keane  (Foto: ANDREW WINNING/REUTERS)
Roy Keane (Foto: ANDREW WINNING/REUTERS)

Keane tror på ny United-tittel

Mens David Platt er mer usikker på sin gamle klubb Arsenal.

Manchester Uniteds 2-1-seier over erkerival Liverpool var beviset på at gamleklubben vinner Premier League, tror Roy Keane.

- Jeg hører mange spillere og managere snakker om vilje og karakter. Bare se på United og måten de takler seiere og tap. De er de beste i verden, mener jeg, sier Ipswich-manageren.

Utelukker Chelsea
Han tror bare Arsenal kan true United i kampen om ligatroféet.

- Se på Chelsea. De snakket om lagånd i gruppa, men jeg er ikke så sikker. Jeg tror den største trusselen for United er Arsenal, uten tvil, men United har en glimrende sjanse, sier Keane.

En annen tidligere Premier League-stjerne, David Platt, er ikke like sikker.

Platt tør ikke spå
Den tidligere Arsenal-spilleren tør ikke spå noenting som helst om serieinnspurten, men tror Uniteds erfarne spillere kan bli avgjørende.

- Det har kanskje aldri vært så tett, men de har spillere som Paul Scholes, Gary Neville, også videre, som har vært med på det før, sier Platt.

43-åringen spilte tre sesonger for Arsenal på 90-tallet. Han er svært usikker på gamleklubben.

- Arsenal har et relativt enklere kampprogram enn United og Chelsea, men samtidig så møter de Barcelona i Mesterligaen. Vil de være i form når de møter Birmingham neste uke? Det er så mye som kan skje, så du kan ikke spå, mener Platt.