KLAGET PÅ DOMMEREN: Sir Alex Ferguson og Rafael Benitez var rasende på fjerdedommeren   og hoveddommer Howard Webb i løpet av kampen. (Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS)
KLAGET PÅ DOMMEREN: Sir Alex Ferguson og Rafael Benitez var rasende på fjerdedommeren og hoveddommer Howard Webb i løpet av kampen. (Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS)

Benitez: - Ferguson påvirket dommeren

Rafael Benitez beskylder Sir Alex Ferguson for å ha påvirket dommer Howard Webb under storkampen på Old Trafford.

Manchester United snudde 0-1 til 2-1-seier i søndagens storkamp mot Liverpool.

Men Liverpools manager Rafael Benitez mener Manchester United kan takke dommeren for at det ble tre poeng i oppgjøret døpt «The English derby».

- Dommerne er profesjonelle, men alle vet hvilken innflytelse Sir Alex Ferguson har.

- Påvirket dommeren
- Dommerne er profesjonelle, men alle vet hvilken innflytelse Sir Alex Ferguson har, sier Benitez, ifølge The Daily Mirror.

Og fortsetter:

- Jeg synes Howard er en god dommer. Vi har fått avgjørelser mot oss tidligere, men han er en profesjonell dommer. Straffesituasjonen utgjorde imidlertid forskjellen, oppsummerer han.

- Valencia filmet
Benitez studerte TV-bildene av situasjonen der Valencia fikk straffespark nøye etter kampen.

- Den ene situasjonen endret alt. Jeg har sett tre repriser, og den ser svært mistenkelig ut. Kanskje var det litt kontrakt, men Valencia faller på en rar måte, sier Liverpool-bossen.

- Filmet Valencia?

- Ja, jeg mener det. Men det er ikke soleklart, svarer den pressede Liverpool-bossen.

SCORET: Wayne Rooney. (Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS)
SCORET: Wayne Rooney. (Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS)

Fergie: Rødt kort!
Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson på sin side mener Javier Mascherano burde fått rødt kort for fellingen av Valencia.

- Jeg synes at det var et rødt kort. Han var forbi, og Jamie Carragher kunne ikke hindret Valencia i å skyte. Det var et klart straffespark - og når en spiller i scoringsposisjon blir hindret, så er det rødt kort. Men tydeligvis ikke på søndag, sier skotten.

Fernando Torres ga Liverpool ledelsen på Old Trafford, men scoringer av Wayne Rooney og Ji-Sung Park ordnet seieren for United.

Se intervju med Ferguson her:

402100