Johanna til nett (Foto: Aambø Marianne, © ps)
Johanna til nett (Foto: Aambø Marianne, © ps)

Johanna Grønneberg : - Her borte blir jeg sett på som feit

«Ja vi elsker Hollywood»-Johanna innrømmer at det er slankepress.

Johanna Grønneberg vet at hun blir sett på som feit i Los Angeles og at andre Hollywood-fruer hadde drept henne på flekken for å overta jobben hennes skriver Massiv.no.

Slanking

«Ja vi elsker Hollywood»-fruen Johanna Grønneberg nyter hverdagslivet i Hollywood og programleder-jobben i MTV. Hun har opplevd å bli sett på som tykk av andre som misunner henne jobben i MTV.

- Her borte blir jeg sett på som feit. Jeg vet at det står en lang kø bak meg med sexy og flotte jenter som gjerne dreper for jobben min. Så lenge jeg er best, beholder jeg jobben så lenge jeg vil sier hun til livsstilsmagasinet Massiv.

MTV-jobben

Johanna stortrives i jobben som reporter i musikk-kanalen MTV og får møte mange celebriteter.

- Det beste intervjuet var med Jack Black. Han er en utrolig morsom fyr og jeg var ganske nervøs siden det var første sending fra MTV i New York.

Hva er det kleineste intervjuet du har gjort?

- Jeg gjorde et helt intervju med en av skuespillerne i «Prison Break» uten å ane hvem han var. Jeg dreit meg loddrett ut. Jeg hadde aldri sett på «Prison Break» og ikke forbredt meg godt nok. Når du driter deg ut på den måten er det bare å gå videre, sier Johanna til Massiv.

«Ja vi elsker Hollywood»

Johanna er en av de norske Hollywood-fruene som viser seg frem i TVNorges tv-serie «Ja vi elsker Hollywood».

- Karrieremessig er det kanskje ikke det lureste jeg har sagt ja til, men jeg synes det virker som en morsom greie. Dette er et program som folk som bor og jobber i Hollywood, og vi er veldig forskjellige alle sammen, avslutter hun til Massiv.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdag kl. 21.40

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)