TROR PÅ SEIER: Rafael Benitez. (Foto: Tim Hales/AP)
TROR PÅ SEIER: Rafael Benitez. (Foto: Tim Hales/AP)

Benitez: - En stor mulighet for oss

- Kampen mot Lille er viktige enn oppgjøret mot Manchester United, mener Rafael Benitez.

DIREKTE KL. 21.00: Se Liverpool - Lille direkte på TV 2 SPORT og tv2sumo.no

Ute av FA-cupen. Ute av Mesterligaen. Og ute av gullkampen i Premier League.

LES OGSÅ: Chelsea vil kjøpe Torres
LES OGSÅ: Til frontalangrep på Benitez

Årets sesong har blitt en gedigen nedtur for Liverpool-fansen.

- Det er en stor mulighet for oss til å vinne noe.

Oppturen kan bli suksess i Europaligaen. Men først må Liverpool slå Lille i returkampen på Anfield for å gå videre til kvartfinalen.

- En mulighet til å vinne noe
Manager Rafael Benitez er klar over sesongen vil bli en enda større fiasko om Liverpool skulle ryke ut av Europaligaen. Troféet i den nest gjeveste europeiske klubbturneringen er nemlig det eneste rødtrøyene fra Anfield nå kan vinne denne sesongen.

- Det er en stor mulighet for oss til å vinne noe, sier Rafael Benitez på pressekonferansen foran kampen.

Liverpool tapte den første kampen 0-1 – men Liverpools manager Rafael Benitez tror franskmennen får det tøft i torsdagens TV 2 SPORT-sendte oppgjør.

- Vi gjøre vårt beste for å gå videre, forsikrer han.

Se Benitez gi sine innstrukser til spillerne på treningsfeltet foran kampen (artikkelen fortsetter under videovinduet):

400954

- Lille er viktigst
Førstkommende søndag møter Liverpool erkerival Manchester United i Premier League. Benitez mener oppgjøret mot Lille er viktigst – for øyeblikket.

- Vi har to viktige kamper foran oss. Men, den første er klart den viktigste. Etter kampen vår mot Lille kan vi tenke på Manchester United. Vi må ikke feile mot Lille, poengterer han.

Liverpool knuste nedrykksklare Pompey 4-1 i den forrige kampen i Premier League. Det ga Liverpool den nødvendige selvtilliten foran oppgjøret i Europa.

- Det er viktig for oss å få mange seiere på rad, fordi det gir spillerne selvtillit. Vi vil vinne mot Lille fordi vi vil markere oss i Europa, sier han.

Torres kan bli nøkkelen
Nøkkelen for Liverpool kan fort bli en Fernando Torres i form. Spanjolen puttet to mot Portsmouth mandag og er fryktet av Lilles backrekke.

- Vi må være forsiktige med Torres. Han er god i luften, sterk og rask. Fremfor alt kan man ikke la ham vende opp. Når han gjør det, skjer det i 2000 kilometer i timen, sier forsvarsspiller Adil Rami til uefa.com.

Skadetrøbbel
Før torsdagens åttedelsfinale er forsvarsspillerne Fabio Aurelio og Martin Skrtel fremdeles skadde, mens midtbanemann Yossi Benayoun er tvilsom. I tillegg er ikke Maxi Rodriguez aktuell. Han har spilt europacup for Atlético Madrid tidligere i sesongen.

DIREKTE KL. 21.00: Se Liverpool - Lille direkte på TV 2 SPORT og tv2sumo.no