linni til nett (Foto: Bingo Rimer, © dS)
linni til nett (Foto: Bingo Rimer, © dS)

Linni Meister går Birkebeinerrennet

- Enten har dere troen på meg eller så vil dere se meg lide.

Linni Meister har gått til anskaffelse av nye langrennski og er klar for «Birken». Det var kjæresten Bernhard Berntzen (32) som utfordret henne, skriver Dagbladet.

Urutinert skiløper

Linni Meister lovte å stille i Birkebeinerrennet dersom hun fikk over 1000 kommenater på bloggen sin. Det tok ikke lang tid før det var over 1300 kommentarer og Linni må gå «Birken».

- Bortsett fra en runde rundt Tryvann for fire år siden, har jeg ikke stått på ski siden jeg var liten. Jeg er mer en snowboardjente, så jeg er skikkelig spendt på hvordan dette kommer til å gå, sier hun til Dagbladet.

Tok utfordringen

Kjæresten Berhard Berntzen utfordret samboeren til å gå det 54 kilometer lange skirennet fra Rena til Lillehammer som går av stabelen lørdag 20. Mars.

- Han finner på så mye sykt! Vi satt og så på tv da han spurte meg om jeg ville gå rennet. Jeg hadde knapt hørt om det før og skjønte først i ettertid hvor stort det er. Jeg har ikke fått trent noe særlig mens jeg har vært gravid. Jeg bare stiller opp på lørdag, så får vi se hvor langt det går, sier hun til Dagbladet.

Sent ute

Det populære rennet var fulltegnet allerede i November. Linni Meister får antageligvis stille selvom hun er sent ute.

- Hvis det er slik at hun har gjort et stort nummer ut av deltagelsen, utelukker jeg ikke at vi skal kunne fikse det, sier rennleder Rune Bergodden til Dagbladet.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21.40

Se gratis videoer fra «God kveld Norge» på TV 2 Play

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)