Albert Riera (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Albert Riera (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Riera til frontalangrep på Benítez

- Han mener at han er sjefen og at alle andre er døve.

Liverpools Albert Riera har gått til et verbalt angrep på manager Rafael Benítez. Spanjolen mener at Rafa så og si aldri snakker med spillerene sine.

- I løpet av de to årene jeg har vært her har han aldri håndtert en situasjon ved å snakke med en spiller. Han mener at han er sjefen og at alle andre er døve. Dialogen med spillerene er praktisk talt lik null, sier kantspilleren til Radio Marca ifølge Goal.com.

- Det må være noe personlig
Den tidligere Espanyol-spilleren er ute i kulden på Anfield, men det er mangelen på en forklaring som skuffer Riera mest.

- Når man har havnet i en situasjon som jeg befinner meg i må det være noe personlig. Hvis jeg gjør noe feil og du er sjefen min, hvorfor kan du ikke fortelle meg hva jeg må gjøre for å få spille? Det er dette som virkelig sårer meg.

GRILLET AV PRESSEN: Rafael Benitez. (Foto: VADIM GHIRDA/AP)
GRILLET AV PRESSEN: Rafael Benitez. (Foto: VADIM GHIRDA/AP)

- Jeg snakker spansk
Riera forstår ikke hvorfor Benítez ikke kommuniserer med ham.

- Fernando Torres og Pepe Reina oppmuntrer meg. De forteller meg at hvis jeg får spille, så vil jeg gjøre det bra. Men nå har det gått flere uker uten at det har skjedd noe. Det burde ikke være noe mangel på kommunikasjon, for jeg snakker spansk og jeg snakker også bra engelsk.

Tror ikke Benítez blir Real-sjef
Riera forteller også at han er overrasket over hvor merkbart det er at Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa er borte.

- Det er helt uforståelig at så mye er forandret på grunn av at to spillere ikke er her lenger.

Den spanske landslagsspilleren ser ikke for seg at Benítez tar over Real Madrid.

- I Madrid får du beskjed om å spille vakker fotball samtidig som man skal vinne. Det tror jeg blir vanskelig. Vi har aldri spilt vakker fotball, men vi har spilt effektiv fotball. Vi har ikke vist frem brilliant spill.

Riera har bare startet ni kamper for Liverpool i Premier League denne sesongen.