nordlietrening
nordlietrening

Se, nå trener Nordlie seg selv

Tom Nordlie mener han er en bedre trener enn noensinne. I mangel på en klubb - trener han nå seg selv!

Lørenskog (TV 2 Sporten): Arbeidsløs – men ikke motløs. Tom Nordlie og assistenten Arne Kristian Hansen svetter seg gjennom seriestarten på treningssenteret Condis i Lørenskog.

– Det er andre gang på 23 år at jeg mister en seriestart. Det kribler litt, men jeg er nå 48 år – og føler at jeg fortsatt har de beste årene foran meg som trener, sier Nordlie, som i januar mistet jobben i Fredrikstad

Sår er slikket og lærdom er tatt etter bruddet. Nordlie sier han har snakket med flere i både Olympiatoppen, NFF og i norske klubber – for å finne ut av hva som kan gjøres bedre.

Trener to timer for dagen
- Jeg ville vært uintelligent hvis jeg ga alle andre enn meg selv skylden for det som skjedde. Jeg er klar på hva jeg må bli bedre på, og ønsker å ta stor plass på det jeg er god på, og mindre plass totalt, sier Nordlie, som fortsatt håper på tilbud fra en norsk toppklubb.

- Ja, gjerne det, sier han.

- Jeg mener at jeg er en bedre leder og trener enn jeg har vært før, fastslår han.

Skulle det drøye med tilbud, blir Nordlie sprekere enn på 23 år.

– Nå trener jeg fem dager i uken, og to timer og vel så det hver gang. Noen mener jo at det er for mye – men jeg orker det jeg, avslutter Nordlie med et stort glis.