Tone Gudrun Fjalestad farmen 2010
Tone Gudrun Fjalestad farmen 2010

- Jeg vet ikke lenger hvem jeg skal tro på

Tone Gudrun Fjalestad har det vanskelig før andrekjempevalget på «Farmen». Hvem skal hun tro på?

Tone Gudrun Fjalestad ble valgt til førstekjempe etter en kontroversiell episode på «Farmen». Mens Silje Trosten Johnsen mener å ha sine ord i behold om at Karin Jonassen også er blandt de som vil ha Tone Gudrun ut, så mener Karin det motsatte.

- Alt jeg sa til Tone Gudrun om Karin var tilfellet. Den samtalen jeg hadde med Karin, den fant sted. Jeg trodde de to var venninner, men det fikk jeg vite av Karin at de ikke var, sier Silje i ettertid.

Dette er ikke Karin enig i.

- Fra min side så har jeg vært ærlig hele tiden, ikke drevet med noen taktikk og skittent spill. Jeg trodde Silje skulle velge meg. Jeg har ikke sagt eller gjort noe som påvirket det. Jeg vet jo veldig godt hvem som lyger og hvem som snakker sant. Jeg vet jo hva jeg har sagt, og jeg sitter igjen med æren i behold, sier Karin til tv2underholdning.no.

Det store spørsmålet blir da: Hvem snakker sant, og hvem bør Tone Gudrun velge til andrekjempe?

Les også:- Jeg kan nok oppfattes som veldig kaldblodig

Les også:- Vi er klar til å splitte «kyss, klapp og klem»-gjengen

Fortvilet over spillet

Tone Gudrun på sin side er fortvilet over at hun ikke kan stole på noen.

- Jeg stoler ikke på noen her inne på «Farmen». Jeg har ikke fått bestemt meg om hvem jeg skal velge til andrekjempe ennå. Jeg vet ikke lenger hvem jeg skal tro på her på «Farmen», sier Tone Gudrun gråtkvalt før andrekjempevalget.

Se neste episode av «Farmen» på TV 2, lørdag 20. mars kl 20.00.