silje_Farmen 2010
silje_Farmen 2010

«Farmen»-Silje: - Skjønner hvorfor jeg blir hetset

«Farmen»-deltager Silje Trosten Johsen mener at hun blir ensidig og følelseskaldt fremstilt på TV-skjermen.

Silje mener at TV-versjonen av Silje har fått seerne til å rase. På Facebook er hun blitt kalt «selvgod, ekkel og usympatisk».

«Utrolig slem»

På dagens nettreff får hun også negativ respons. «Du har løyet og spilt et skittent spill», «du er utrolig slem og ekkel mot Tone» og «du er frekk som går og prater stygt om andre», er noen smakebiter av hva nettleserne skriver i sine spørsmål til Silje.

Forstår hetsen

- Jeg skjønner at folk hetser meg. Med den fremstillingen jeg får på TV-skjermen denne uken så hadde jeg kanskje hetset meg selv. Folk må synes hva de vil. Det er jo greit at de får utløp på Facebook og nett. Det er jo bedre enn at jeg blir sjikanert personlig. Det har jeg heldigvis ikke opplevd. Det er ingen som har ringt til meg eller kommet bort til meg i offentlighet. Men folk må gjerne ha en mening om meg på nettet, sier Silje Trosten Johnsen som svar på kritikken fra «Farmen»-seerne.

- Ensidig bilde

I denne uken av «Farmen» blir det konflikt mellom Eirik, Simon og Karin på den ene siden og Silje og Linn Hege på den andre siden. I midten av konflikten står Tone Gudrun som sliter med hvilken side hun skal velge. Spillet har fått TV-seerne til å reagere og mange har vært kritisk til Siljes oppførsel:

- Det tar helt av denne uken. TV-produsentene er flinke til å lage dramatikk. Jeg synes hele uken gir et veldig ensidig bilde av meg. Det er trist at jeg blir så ensidig fremstilt. Det er synd at de bare fokuserer på det negative rundt meg. Det jeg har gjort, har jeg gjort. Men på TV blir det bare vist en side av det jeg har gjort, sier Silje og tilføyer:

- Jeg blir fremstilt som følelseskald.

- Ikke virkeligheten

Silje mener selvfølgelig at hun ikke er følelseskald. Det er bare et bilde som blir skapt av henne på TV. Men hun takler kritikken fra TV-seerne:

- Jeg er tøff nok til å takle det å bli kalt drittsekk. Hvis folk er så trangsynte at de ikke skjønner at ikke virkeligheten blir gjenspeilt på tre ganger 50 minutter med TV i uken, så får de mene det. Men jeg synes de bør forstå at ikke alt blir filmet, og det skjedde beklageligvis denne uken, sier Silje Trosten Johnsen.

Se «Farmen» på TV 2 kl. 20.00

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)