PS ferrari berg og dalb
PS ferrari berg og dalb

Verdens råeste berg-og-dalbane

Ikke bestemt årets ferie ennå? Denne åpner snart!

Hvar tror du om å sitte i en gul Ferrari-kopi og bli skutt 62 meter opp i luften - for så å ta løs på verdens mest spektakulære berg-og-dalbane med en toppfart på 200 km/t?

Det er hva du kan oppleve hvis du tar turen til Ferrari World Abu Dhabi som snart åpner dørene for første gang.

Sprenger taket

Dette er opplevelsesparken som trosser både finanskrise og fallende turisttrafikk. I Abu Dhabi er det meste som før - og med denne parken får verden en ny stor attraksjon.

Dette blir selvfølgelig verdens største overbygde fornøyelspark. På grunn av varmen i sommerhalvåret måtte det tak til. Men berg-og-dalbanen får lov til å sprenge både tak og grenser. Dette blir en opplevelse forbeholdt de uten høydeskrekk og med høy kvalme-terskel.

Peiling på Ferrari? Ta quizen her

Største logoen noensinne

Under det røde taket som er inspirert av Ferraris design, finner vi til sammen 100 000 kvadratmeter med opplevelser.

Logoen på taket er selvfølgelig også den største Ferrari-logoen noensinne.

Ferraris egen Formel 1-simulator er på plass - den gir "bilspill" en helt ny mening. De yngste kan prøve seg på Ferraris racing-skole under kyndig veiledning. Til sammen er det over 20 attraksjoner å velge mellom.

Her kan du se hvordan det ser ut i en Ferrari-butikk

Ørkenkjøring

I tillegg har Ferrari sin egen butikk på over 1300 kvadratmeter hvor du kan kjøpe alt mellom himmel og jord med Ferrari-logo på. Det er selvfølgelig en rekke spisesteder, blant dem to restauranter inspirert av Maranellos kjøkken.

Og blir du lei av alle opplevelsene, kan det jo være greit å vite at du finner noen av verdens fineste strender i området Hotellstandarden er skyhøy og 50 minutter unna med bil finner du Dubai, som blant annet kan by på en gigantisk innendørs skibakke.

Og selvfølgelig: Er du først på disse kanter av verden, bør du også prøve deg på offroadkjøring i ørkenen. Anbefales!

Spillduell: Hvem har best Ferrari? Les mer her

Ferrari World
Ferrari World