Oppslag uheldigste TV2 (Foto: Illustrasjonsfoto/montasje, Ole Martin Lundefaret)
Oppslag uheldigste TV2 (Foto: Illustrasjonsfoto/montasje, Ole Martin Lundefaret)

Er dette Norges mest uheldige bileier?

Det starter med girkassehavari til 105 000 kroner - og så bare fortsetter og fortsetter uflaksen!

Innleggene har strømmet inn etter at vi i Broom gikk ut med oppfordringen: Fortell oss hvorfor akkurat du fortjener å bli påspandert årsavgiften

Du kan fortsatt bli med - men nå må du skynde deg! Fristen går nemlig ut 19. mars.

Klikk her for å legge inn din begrunnelse

Kunne ikke være normalt...

En av de som har sendt inn er Bodewijn og vi kan vel si så mye som at hans innlegg er en veldig bra søknad! Her kan du lese det i sin helhet:

Jeg fortjener å slippe unna årsavgiften fordi jeg er den heldige eier av en av Brooms (og Bennys) yndlingsbiler! Audi A4 2.5TDI (joda, med MLT-kasse). Nå hadde jeg egentlig ikke trengt å skrive mer, siden jeg allerede fortjener å bli påspandert 1 stk årsavgift, men når jeg først er i gang så kan jeg først feie all konkurranse av banen og sette to store streker under svaret!

To dager etter at jeg overtok bilen (dvs hentet den direkte fra longlife-service hos et ikke navngitt Audi/VW-merkeverksted) begynte girkassen å fuske, bilen var jo ny for meg, men etterhvert skjønte jeg at dette umulig kunne være normalt. Jeg betalte merkeverkstedet 500,- og fikk levert bilen min inn til diagnose. Konklusjon; girkassen måtte byttes...kostnad spør du? NOK 105.000 -etthundreogfemtusenkroner-, men det var inkl. arbeid da, så det trengte jeg ikke å bekymre meg for. (Jeg betalte 300.000,- for bilen)

Etter nesten å ha gått personlig konkurs, gjorde jeg den fatale feilen å tro at all uflaks var brukt opp for lang tid fremover...(nei, det var den ikke)

Oppsummering:

PUNGTERING. På vei inn i et parkeringshus i sentrum av en av Norges største byer (måtte vente på NAF i tre timer, pga fredagsrush, som kjørte til den dyreste dekkbutikken i mils omkrets, to nye dekk; kr.4000, billigste sjappen kunne levere)

LUKEPARKERING parkeringssensorer som ikke virker er farlig. Short story: en høy pick-up tredde hengerfestet inn bakruten på bilen min...Ny bagasjeromsluke+støtfanger bak

KOLLISJON...eh, en stigebil fra brannvesenet. Et stort monster av en 27-tonners SCANIA bestemte seg for å feire 2. juledag inni siden på min parkerte bil. Sjåføren av brannbilen hadde vært i jobben i 25 år og aldri hatt et eneste uhell før.

ELEKTRONIKK-PROBLEMER...da jeg var på besøk hos min gamle bestemor, som bor ti mil inn i en fjord, over ett fjell og under en foss, bestemte vår venn her for å ikke starte. Lys og lamper på displayet lyste og bilen var på vei til å starte, men den startet bare nesten. Jeg fikk min kjære samboer til å sende ekstanøkkelen (tips fra NAF) med en rutebåt dagen etter. Etter langt om lenge og lenger enn langt kom ekstranøkkelen og bilen startet på et blunk. Det er verdt å legge til at jeg aldri har hatt dette problemet verken før eller siden men da jeg var på helgetur til GOKK måtte det bare skje!

DAME-PROBLEMER. Min samboer skulle kjøre bilen for første gang. Hun ripet opp begge de nye 18'' felgene på fortauet etter 10 meter....

...merker at jeg kunne skrevet en bok om dette, Jeg kommer jo aldri til å få solgt bilen etter denne storyen, og jeg håper derfor at dette holder til å gjøre krav på de 3245,- som staten krever meg for. (slippe unna med 2790? haha, neida bilen min har ikke partikkelfilter) Beklager igjen at storyen ble lang, men jeg kan love flere dersom det øverste trinnet på pallen blir mitt!

Klikk her for å lese flere innsendte bidrag