Erik Hamrén (Foto: Alley, Ned/Scanpix)
Erik Hamrén (Foto: Alley, Ned/Scanpix)

- Hamrén kan forsvinne tidligere

Erik Hoftun innrømmer i tirsdagens Sportstabloid at Erik Hamrén kan forsvinne fra Lerkendal tidligere enn først antatt.

SE SPORTSTABLOID PÅ TV 2 SPORT KL. 19.00 OG TV 2 ZEBRA KL. 21.30.

Oslo/Bergen (TV 2 Sporten): Erik Hamrén har overtatt Sverige, og skal i utgangspunktet trene svenskene samtidig med Rosenborg frem til 1. september.

LES OGSÅ: Her er gulltrenernes suksessbakgrunn

Øverst på trøndernes ønskeliste til å erstatte Hamrén står imidlertid Stabæks Jan Jönsson. I tirsdagens Sportstabloid er trenersituasjonen i RBK og Stabæk et av temaene.

- Det som er viktig for oss er å finne den treneren som kan utvikle oss videre, sier Rosenborgs sportslige leder Erik Hoftun.

- Vi har en del vindu i avtalen som sier at vi kan løse Hamrén på et tidligere tidspunkt enn 1. september.

- Ikke et problem for oss
Stabæks storscorer Daniel Nannskog er klar over at Jan Jönsson kan forsvinne til Lerkendal i løpet av sesongen.

- Det har ikke vært et problem for oss. Vi er fokusert på det vi skal gjøre på banen. Det er naturlig for ham å kanskje ønske seg videre. Vi får vente å se hva som skjer, sier Nannskog.

TV 2 Sportens kommentator Øyvind Alsaker tror den uavklarte trenersituasjonen kan skape trøbbel – både for Stabæk og Rosenborg.

- Problemet oppstår om resultatene uteblir. Da vil alltid noen stille spørsmålet om treneren er nok tilstede, minner han om.

SE SPORTSTABLOID PÅ TV 2 SPORT KL. 19.00 OG TV 2 ZEBRA KL. 21.30.

Erik Hoftun, RBK
Erik Hoftun, RBK

- Kan forsvinne tidligere
Erik Hofun bekrefter at det kan bli et trenerskifte på Lerkendal før sommeren.

- Vi har en del vindu i avtalen med Sverige som sier at vi kan løse Hamrén på et tidligere tidspunkt enn 1. september. «Time will show», sier han, og legger til:

- I Stabæk er det «smack-smack-fotball» som teller!

- Vi har ikke en optimal løsning på trenersiden for øyeblikket. Så langt har det godt bra fordi vi har et solid fundament. Men vi får se om skiftet kommer til sommeren eller 1. september, sier han.

- Stabæk gjør alt rett
Daniel Nannskog føler seg trygg på at Stabæk har en erstatter klar før Jan Jönsson eventuelt skulle skrive under for RBK.

- Vi spillere har ikke vært med på råd foreløpig, men klubben gjør alt rett. Jeg vet de allerede sonderer terrenget, sier Nannskog, som ikke vil ha en trener som spiller kynisk fotball som erstatter for svensken.

- Jeg håper at det blir en ny trener som spiller sjarmende fotball, så vi ikke får noen som bare skal spille langt hit og dit. I Stabæk er det «smack-smack-fotball» som teller, ler Nannskog.

 Erik Hamrén
  (tv) og Jan Jönsson (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)
Erik Hamrén (tv) og Jan Jönsson (Foto: Junge, Heiko/SCANPIX)

SE SPORTSTABLOID PÅ TV 2 SPORT KL. 19.00 OG TV 2 ZEBRA KL. 21.30.