David Beckham (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS)
David Beckham (Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS)

Frykter Beckham er ferdig på toppnivå

- Men jeg håper at jeg tar feil, sier Øyvind Alsaker.

VIDEO: Se Beckham pådra seg skaden i videovinduet øverst!

David Beckham røk søndag kveld akillessenen, og er ute av spill i mellom fire og fem måneder.

LES OGSÅ: VM ryker for Beckham
LES OGSÅ: Frykter Beckham er ferdig

Dermed ryker VM for Englands fotball-ikon.

- Jeg frykter at vi har sett det siste av Beckham på toppnivå – men jeg håper at jeg tar feil, sier Alsaker.

- Dette er veldig, veldig trist. Jeg hadde gledet meg til å se ham for England i VM – og selve VM trenger en slik profil, sukker TV 2 Sportens kommentator Øyvind Alsaker.

Og slår fast:

- Det er ikke bare et stort tap for England at Beckham nå er ute, men for hele VM.

Fullstendig knust
En gråtkvalt David Beckham var fullstendig knust etter å pådratt seg skaden. Den tidligere engelske landslagskapteinen har jobbet knallhardt for å komme med i Englands VM-tropp, men nå må han altså konstatere at VM-drømmen er knust.

- For Beckhams del så har han alltid vært utrolig stolt over å ta på seg landslagsdrakten og spille for England. Og han virket rimelig trygg på å få en plass i VM-troppen, mener Alsaker.

På Sky Sports uttalte ekspert Neil Collins i morgentimene mandag at Beckhams skade er dårligere nyheter for Beckham – men gode nyheter for England.

Se høydepunkter fra Milan - Chievo her (artikkelen fortsetter under):

399621

- Har noe å tilføre
Den påstanden er Alsaker sterkt uenig i.

- England har for så vidt en god høyrekant i Aaron Lennon og Shaun Wright-Phillips, som begge har stor fart. Men jeg mener Beckham fremdeles har noe å tilføre. Han har en unik pasningsfot og skuddfot, poengterer TV 2-kommentatoren.

- Svekkes Englands sjanser i VM på grunn av Beckhams skade?

- Vel, det er vanskelig å snakke ned Englands muligheter fordi han er ute. En opplagt starter var han ikke. England kan gjøre det bra uten Beckham, men det største problemet for England er i mine øyne at de mangler en solid keeper, svarer han.

Beckham, som har spilt 115 landskamper for England, kan være ute av spill i opptil ett år på grunn av den alvorlige skaden.

David Beckham (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)
David Beckham (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)

- Håper jeg tar feil
Alsaker frykter nå at fotball-ikonet er ferdig på toppnivå.

- Det blir tøft å komme tilbake for Becks nå. Han kommer nok ikke til å legge opp, fordi han er så glad i å spille fotball. Men akillesoperasjoner er alltid kompliserte, og han kan nå få en vanskelig vei tilbake. Jeg frykter at vi har sett det siste av Beckham på toppnivå – men jeg håper at jeg tar feil, sier Alsaker.

Øyvind Alsaker  (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Øyvind Alsaker (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

PS: David Beckham er nå reist til Finland, og skal operere sin skadde akillessen i løpet av de neste 24 timene. Ifølge Sky Sports sier Milans visepresident Adriano Galliani at Beckham sannsynligvis er ute i fem eller seks måneder.

DEBATT: Tror du Beckham kommer tilbake på toppnivå? Ta debatten med andre fotballfans i kommentarfeltet under (krever innlogging)