MEID NED: To personer er skadet etter at de ble meid ned av en bil i Trondheim sentrum. (Foto: Julie Pettersen / 02255 / TV 2)
MEID NED: To personer er skadet etter at de ble meid ned av en bil i Trondheim sentrum. (Foto: Julie Pettersen / 02255 / TV 2)

To personer meid ned av bil i Trondheim

To personer er skadet etter at en bil havnet på taket i Trondheim sentrum og skled langs fortauet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To personer er skadet etter at en bil havnet på taket i Trondheim sentrum og skled langs fortauet. Hendelsen skjedde i Elgester gate i Trondheim sentrum like før klokken 21 søndag kveld.

Begge de skadde, som ble meid ned av bilen, er sendt til St. Olavs Hospital.

Hasardiøs kjøring

Det skal være to menn i 20-årene som er skadet. De skal ha fått leggbrudd etter sammenstøtet og skadetilstanden beskrives som alvorlig, men stabil.

Vitner har forklart politiet at ulykken skjedde som et resultat av hasardiøs kjøring.

Det er 50-sone i gaten hvor fotgjengerne ble truffet av bilen. Vitner til hendelsen har fortalt til adressa.no at bilen skal ha kommet kjørende i retning sentrum da en bil som lå foran bråbremset. Ulykkesbilen skal så ha fått sleng og kjørte inn i en husvegg da sjåføren bremset.

Førerkort beslaglagt

Føreren, en mann på 18 år, er tatt inn av politiet. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

– De vil bli foretatt utvidet prøve av føreren for å finne ut om han har vært påvirket av rusmidler, opplyser operasjonsleder Eirik Svendsen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til tv2nyhetene.no.

De tre som satt i bilen skal være uskadd etter krasjen.