Dag Eilev Fagermo
Dag Eilev Fagermo

Fagermo: - Sånn skal fotball spilles

Odd-treneren deppet ikke over tapet, men hyllet festfotballen som ble servert på Skagerak Arena.

Odd - Stabæk: 2-3

Skagerak Arena / Bergen (TV 2 Sporten): Stabæk slo Odd Grenland 3-2 i et meget sjanserikt oppgjør mellom lagene på Skagerak Arena.

Lagene byttet på å ha initiativet i samfulle nitti minutter. Spillet bølget frem og tilbake og begge lag produserte mange målsjanser.

Det var en kamp der det offensive fokuset gikk på bekostning av det defensive og det gledet Odd-trener Dag-Eilev Fagermo, til tross for at det ble tap.

- Jeg er stolt av spillet vårt i dag. Det var en fantastisk match. Vi møter et lag som er livsfarlig når de kommer innenfor 16-meteren vår. Det gjorde at vi tapte, sier Fagermo til TV 2 Sporten.

Se intervju med Fagermo i videovidnuet øverst.

- Sånn skal fotball spilles
De to lagene virket å være i strålende spillehumør og holdt ingenting tilbake i det offensive spillet.

Fagermo mener det var norsk fotball på sitt ypperste.

- Jeg synes det er sånn fotball skal spilles. Det er to lag som angriper som bare juling begge to. Det er kaldt på tribunen, men jeg håper at den angrepsfotballen og alle målsjansene varmet, sier Fagermo.

Han deppet ikke etter å ha tapt årets første seriekamp og mener dagens kamp beviser at Odd vil bite godt fra seg også denen sesongen.

- Så lenge vi presterer sånn som i dag så er det ikke mange som slår oss.

- En bra fotballkamp
Stabæk-trener Jan Jönsson var også gledelig overrasket over festforestillingen de to lagene leverte på holmenkollsøndagen.

- Det var en bra fotballkamp. Kanskje litt overraskende med tanke på datoen. Men kanskje ikke så overraskende med tanke på kampen vi spilte her i høst (Stabæk vant 2-1, journ. anm.). Og kanskje vi har vært litt på gang i det siste, sier Jan Jönsson.

- Når skapte dere så mange sjanser i en bortekamp sist?

- En kamp som jeg tenker på er ikke forrige gang vi møtte Odd her, men året før. Da vant vi 5-1. Vi har vel gode minner herfra. Da blir det mye målsjanser, tror Jönsson.

Se intervju med Jönsson i videovinduet under:

399462


Se høydepunkter fra kampen i videovinduet under:

399542